Sretan rodjendan![]()
Sony Ericsson je 2. listopada proslavio petu godišnjicu postojanja. Tvrtka je zajedničko ulaganje tvrtki Sony i Ericsson u omjeru 50:50. Presudni trenutak u postojanju tvrtke bilo je predstavljanje telefona Sony Ericsson T610 2003. godine. Radi se o prvom uspješno modelu Sony Ericssona, koji je pokrenuo tvrtku i učinio je danas jednom od najbrže rastućih u poslu. Tvrtka je trenutno na četvrtom mjestu po broju proizvedenih i prodanih mobilnih telefona.
Povodom pet godina postojanja Sony Ericsson je predstavio novi izgled svog logotipa i vizualnog identiteta koji možete vidjeti na priloženim slikama. Novi identitet je dizajnirao Wolff Olins.
...izvor BUG
...sretan rođendan SE![]()
![]()
- Red-Gsm.net -
Sretan rodjendan![]()
iPhone 5s 16 GB
Sto nije t68i bio prvi SE?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Službeno da, ali je to ustvari Ericsson T68mIzvorno postao rospaya
btw. Sretan rođendan SE![]()
prištekavam se čestitkama. uz promjenu logotipa bi lijepo osvježenje bio "JOG dial" (ponovo)![]()
Svaka čast SonyEricsonu. De facto Sony i nije imao neku prođu kod nas, dok je Ericsson donio velik miraz samom Sonyju (imao je više razvijenih mobilnih platformi), pa su se udružili znanje i kapital i za 5 godina izrasla je jako dobra firma koja proizvodi sve bolje mobitele. Priznajem da sam u početku bio skeptičan i mislio sam da će u godinu-dvije nestati i Sony i Ericsson, ali, pogriješih.
BTW, koji su novi logo predstavili? Nisu valjda mijenjali onaj predobri zeleni krug?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
da kakav je to novi znak, meni s.e. ima najbolje mobitele jedino da poprave te glpe joysticke, sretan rođendan S.E.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prikljućujem se čestitkama!![]()
![]()
![]()
moj prvi mob je bio SONY C1. bio mi je super.![]()
gotovo nevjerojatno imaju 5 godina a u samom su vrhu mislimda bi siemens trebao zaposlit njihove inzenjere
Eto i ja se pridruzujem cestitkama. Prije sam imao neke Nokie i mislio da je to najbolje sto se moze dobit. Onda sam igrom prilika dobio T300, moj prvi SE, i odonda se ne skidam.Eto trenutno ih imam 3, samo zato sto mi je zao ijednog prodat/poklonit/whatever.
Istina, Sony je prilicno profitirao kad se spojio sa Ericssonom sto se tice mobitela. Sony je imao dobru multimediju, a Ericsson dobar i upotrebljiv softver, dakle zajedno nepobjedivo.
Nego, gdje je taj novi logo? Ja vidim svuda samo stari i poznati.![]()
sretan rodjendan se , i nek pocne praviti dobre joysticke, pa ce biti jos bolje
Ako procitate izvornu vest, primeticete da se govori o novom identitetu, a ne o novom logotipu. United colors of Sony Ericsson![]()
![]()
![]()
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=74849
blago tebi, ja sm prije se-a imala siemense i zbog njih skoro digla ruke od mobitela.Izvorno postao ravilov
![]()
Sretan rođendan S.E.!![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
zar je vec toliko proslo??
deam, kako vrijeme leti :S
Setan RoĐendan!!!!!! NajdraŽa Firma!!!!
![]()
njima je hebeno narasla prodaja...
Seriously?
naravno, kad imaju dobre mobitele!
(da dodam: i lijepe)
p.s. Compov, drago mi je da opet imaš svoj mob![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
aha, i to jako. Ali su ljudi navikli na Nokie i ostale modele, ali kad prvi put kupe SE, uvijek se vracajuIzvorno postao Compov
(govorim iz iskustva
)
iPhone 5s 16 GB
Pridružujem se čestitkama...
Tako sam i ja mislio... Ali onda sam dobio SE T610 i promijenio sam mišljenje... Jako dobar posao su napravili sa mobitelima, makar dosta proizvode "low-end" mobitele, ali im se to očito isplati...Izvorno postao mobyy
A negdje je bio jedan podatak da je T610 bio jedno vrijeme najprodavaniji mob...![]()
još jednom: SRETAN ROĐENDA, i da samo nastave tako sa proizvodnjom mobitela (ali više onih malo kvalitetnijih i boljih)...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
fala sad radi ko zmaj...p.s. Compov, drago mi je da opet imaš svoj mob![]()
![]()
Seriously?
luđače za se-imaIzvorno postao imatic
![]()
Seriously?
Svi osim mene...Izvorno postao imatic
Imao sam K700 pa 6600 pa D750 (dva tjedna) pa sad 6630... ali sumnjam da će mi idući mob biti SE...
![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks