bio je neki koment da može parirat, al to ne može ziher nijedan mob, mislim kao multimedijalni uređaj naspram specijanog![]()
bio je neki koment da može parirat, al to ne može ziher nijedan mob, mislim kao multimedijalni uređaj naspram specijanog![]()
Netko je napisao da K750i ima T-mobileov softver. Pa koliko ja znam, to ima samo D750i i u tome je razlika između ta dva moba.
A ako K750i stvarno ima T-Mobile softver, kako ga mogu prepoznati?!![]()
Pa najvjerojatnije po ruznim roza ikonama u meniju.
Vjerojatno i po T-Mobile naljepnici na kucistu (najcesce je stave umjesto Quickshare naljepnice).
Tako je! Trebao bi imati jednu rozu ikonu...Izvorno postao ravilov
A koliko sam vidio posljednjih dana u t-centrima nisu više imali D750... valjda su se pripremali za K750... koji je došao u ponudu...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nego ovaj, što vi mislite da li se isplati kupiti K750 u t-mobu (god dana 1000Kn, 2god: 800Kn) ??
Meni se to čini kao OK cijena za taj iznos...
Jedino što neznam kakav je joystick...
Pa ono, napište što vi mislite, dal ga se ispalti kupiti... mislim si ga kupiti, a K800 mi nije nešto jer digitalac imam, tako da te usporedbe preskočite...Zanimaju me vaša mišljenja...
![]()
Ja sam imao k750 nekih 4 mjeseca i ništa niije štekalo.
Definitivno ga uzmi i to na godinu dana za 1000 kn, jer ti se ne isplati zbog 200 kn bit kod njih na pretplati jos jednu godinu...Izvorno postao Ico86
Ovako cekas godinu dana i kad ti istekne ugovor, uzmes si drugi mob! Ja sam se zeznuo sto nisam potpisao na godinu dana, isto je bila razlika negdje oko 200-300 kn..![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Ma to za pretplatu mi nije problem, jer imam još jednu pretplatu koja ističe u 9. mj iduće godine, a druga negdje u 5 za dve godine, a 2 su istekle... tako da sa pretplatom nemam problema...![]()
![]()
![]()
Samo me zanima da li je isplativa kupnja??
Mislim ipak je izašao K800,pa ispada da je K750 "star" mob, ali mi je baterija na njemu super...![]()
Bookmarks