![]()
![]()
![]()
btw dmitrovski zašto ti nisi došao, aaaaa?
...u to vrijeme se spava...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
![]()
![]()
![]()
btw dmitrovski zašto ti nisi došao, aaaaa?
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
...bijah odsutan duhom a i nekak sam se osjećao...
što bi značilo u prijevodu....?
...ma tri dana visjeh u bolnici - čekajući red i na kraju sam im uručio odjebanditis i cjelu subotu vršio borbu protiv virusa koji sam tamo pobrao...
pričaj mi o virusu....e lagano se vozim u autu i pozli mi, nemam gdje stat i dohvatim neku vrećicu i zbljujem se u nju u vožnji i skroz ju napunim....fuuuuuuuuuuj. vlada virus povraćanja i glavobolje....
pa ono curo recimo da nisam dosla jer zivim negdje tipa u OSIJEKU!!!!!!!!!!!!!! btw nisam nigdje ni procitala da je nekakav sastanak FORUMASA,al vjeruj mi da sam u zg ZICHER BI DOSLA ,a ti jebite kja odma napadas!!!??fakat si malo šumasta!!!!!!!!!!
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
mala smiri se
Ajde cure MIR... nemojte tako, mala smiri se, andrea ne reagiraj na ovo...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
te dječje fore šumast itd. zadrži za svoje tam u osijeku.Poslao: mala
pa ono curo recimo da nisam dosla jer zivim negdje tipa u OSIJEKU!!!!!!!!!!!!!! btw nisam nigdje ni procitala da je nekakav sastanak FORUMASA,al vjeruj mi da sam u zg ZICHER BI DOSLA ,a ti jebite kja odma napadas!!!??fakat si malo šumasta!!!!!!!!!!
napuši se kurca nedojebana seljanko!
...i ovdje predlažem ključ...![]()
ti si andrea u kurcu, i onda meni kazes kak sam nepristojan samo zato kaj sam ti reko da si glupa sa smajlicem........daj si editiraj post i zbrisi ove nepotrebne uvrede!!! cura ti je lijepo objasnila a ti joj napises ''napuši se kurca nedojebana seljanko! ''...stvarno si grozna.....btw koliko je ona seljanka ti si 10x veća.....sorry al na ovo sam moro reagirati!!!!!!![]()
![]()
![]()
i evo ključa! **** ga andrea zamolih te da ne reagiraš na pubertetske fore. Pa ti si preodrasla za to...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks