karticu ne dobijes,ali dobijes slusalice,usb, i tv-out kabel.
Evo namjeravam kupit d900 jer mi se moj k750 raspada, pa me zanima kaj se sve dobije sa njim?Kolka kartica i slično
karticu ne dobijes,ali dobijes slusalice,usb, i tv-out kabel.
Tu ti sve lijepo piše:
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
ja sam dobio 64mb,ali nisam tv-out dobio...![]()
TV-Out kabel se ne dobiva !!!!Izvorno postao zmija
:
+ako ti je k750 bio odličan mob,radije ti putam k800 kreni,nije sve kao na papiru specifikacija...meni d900 nema dobro riješen soft za fotke..prekoplicirano i nepotrebno i nimalo inovativno...![]()
slazem se. definitivno je bolji izbor k800i
Kada D900 konacno dolazi kod nas u ducane?
Bio sam u Italiji u Trstu tamo ga imaju u ducanima, imaju ga i u Austriji.
znas li mozda kak se krece cijena u Italiji........ od sutra pocinjem raditi u italiji (fuck vec sutra)
TkomijeukraoSpacetipku,nekadođedagaubijem.
Zaboravio sam koja je cijena bila, mislim da je bila neka sica ak uzems njihovog operatera.
MENE NAJVISE ZANIMA KADA SAMSUNG DOLAZI KOD NAS, JEL NETKO ZVAO EUROPATRADE DA PITA KADA DOLAZI
a kak to....trebaš potpisati neku pretplatu ili samo tak........ja bih uzeo tako i dao bih ga otkodirati u hrvatskoj.....Izvorno postao Guess
TkomijeukraoSpacetipku,nekadođedagaubijem.
Nisam ulazio u ducan, nisam siguran kolko kosta sam uredaj.
Moras potpisat ugovor da, pa ga dobijes jeftinije. Al sam uredaj kolko kosta nisam vidio.
Vidio sam motorolu V1070.
Ja nisam dobio ni tv-out ni karticu...
lol.....:bunny:Izvorno postao ivan_
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
Oni koji su dobili karticu to su je dobili od onako. U samsungu ne djele kartice kao i tv-out kabel.
a ja s d820 bio dobio tv-out kabel....i definitivno mjenjaj PS mislim da ga imaju u ve-milu ili je to e900 ne znam![]()
Kaj niko nezna kada tocno dolazi samsung D900 kod nas u ducane?
U sloveniji ga imaju u ducanima, sramota.
Slovenija je u europskoj uniji.
Polovica ovog mjeseca, u t-mobile ponudi, cijena 2998kn, jedino što se nadam mamicu im da neće dirati meni i staviti one perverzije od t-mobilea
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Ne brini na D900 se da lijepo meni sredit...Izvorno postao error
Kao sta je uvijek Samsung mal skrt u softu ali zato su dali opcije za Theme! Njohova klasicna tema se da preradit![]()
Hvala dragom bogu, inače ga ne bi ni pogledao pošto je u t-mobile paketu, a nadam se da će i u vpn-u koštati jeftinije...Izvorno postao exotica
Da li netko zna gdje u hrvatskoj ima za kupiti kabel tv-out za d900 ili e900? hvala
isti je kao i za d600 pa probaj prema tome tražitiIzvorno postao mateoi
Izvorno postao error
Nije isti, e900 ima novi priključak za punjenje i tv-out, za d600 našao ja, ali za e900 ne.
ja mislim da treba doći idući mjesec studeni i to krajem tog mjeseca cijena najveća može biti 3000 kn![]()
Izvorno postao mobitelash
citiram svoj post againIzvorno postao error
Bookmarks