ako unlimited ostane 25kn na pretplati u opciji flex, ja prelazim na pretplatu... i eto im novog korisnika.... dobar potez...Izvorno postao supercom
100kn je too much :bunny:
ako unlimited ostane 25kn na pretplati u opciji flex, ja prelazim na pretplatu... i eto im novog korisnika.... dobar potez...Izvorno postao supercom
100kn je too much :bunny:
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
jeste li i vi dobili poruku da ce se i "najdrazih 7" naplacivati 25 kn?![]()
iPhone 5s 16 GB
O tome se već pisalo u nekoliko navrata... Guba,a ?Izvorno postao imatic
nisam bas citao pa pitam. Ma stvarno bezobrazno. sta makar ne stave kao t2 i vip makar na jedan broj besplatno, puno ljudi bi to koristili. ali ovako sad nam sve naplacuju. Jos ce i pozive poskupiti kako je krenuloIzvorno postao frish-KI
![]()
iPhone 5s 16 GB
Izvorno postao imatic
da. Iako onda fakat ne vidim smisao Flexa. Ostaje jedino opcija Poruke koja je eventualno isplativa. Ovako ce biti glupo bez 7 Najdrazih i jeftinog Unlimiteda. Bezveze...
Beginnings come at random, but endings always have a reason.
bas to. A i ja sad predem na pretplatuIzvorno postao basho
sta se bar nisam strpio (al ne, ja sam morao imati K800 za 1000 kn
![]()
)
iPhone 5s 16 GB
Gle, ako će i biti tako, za mjesec-dva će opet imati kakvo promotivno razdoblje... To tako funkcionira već godinama...
nadam se da si u pravu, ali od pocetka unlimited-a ju koristim pa ce se biti tesko odviknuti od nje. i pogotovo sad kad jos najdrazih 7 naplacuju (koju vjerovatno necu aktivirati). Znaci, onda ce mi pozivi biti 1,20 u mreziIzvorno postao frish-KI
A i da aktiviram najdrazih 7 ispadne me 150+12,50+25=190 kn/mj sto je previse
iPhone 5s 16 GB
Onda ti predlažem da nakon 4. plaćenog računa od potpisivanja ugovora se spustiš na tarifu Flex 60... Barem to...
Bookmarks