eh i ja sam cekla dva dana na aktivaciju...pa mi dosadilo..nazvala sluzbu za korisnike i aktiviralo odmah...![]()
eh i ja sam cekla dva dana na aktivaciju...pa mi dosadilo..nazvala sluzbu za korisnike i aktiviralo odmah...![]()
ne znam zašto se na aktivaciju toliko dugo čeka. ja sam morala dva puta poslati poruku da mi aktiviraju. nakon što sam poslal drugu poruku, u roku od nekih par sati su mi aktivirali.
btw nemogu vam opisati koliko me usrećila ova opcija. kada bi barem to trajalo malo duže....![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
a jee..super,ja ne znam zasto to nisam ranije uradila,ali do kad u biti to traje?Izvorno postao fly::nan
do 31.12.![]()
ne znam kakve su mi opcije za unlimited razgovore s favorite brojem kasnije. možda opcija "flex".... eh kada bi mi netko pojasnio to (novi sam T korisnik)![]()
Nije mi jasno kaj ti nije jasno. Ako hoćeš unlimited kasnije moraš uzeti neku flex tarifu i platiti unlimited uslugu 100kn mjesečno ili manje ovisno o flex tarifi.Izvorno postao fly::nan
ne moraš biti tako grubIzvorno postao ojpi
![]()
![]()
jel moram popisati kakav ugovor za tu flex opciju?
Prvo mi reci koju tarifu sad imaš, tj. dal si na prepaidu ili postpaidu. A flex nije opcija nego se tarife zovu flex 60, 150 itd. Ako si na prepaidu prelazak na postpaid bez uzimanja mobitela je kolko ja znam besplatan i nema nikakvog trajanja ugovora.Izvorno postao fly::nan
Bookmarks