cekajte i sta ce se jos desiti?
kada to...ako je 1. post napisan 1.10.2006 i u njemu je receno za mjesec dana...to bi bilo u studenom,ako se ne varam... a mozda se i varam,jer studeni je prosao...
ah da,u t-comu vrijeme sporije tece...nikad da dodje taj 11. mjesec...zanimljivo inace im vrijeme tece brze...kada mislimo da smo razgovarali minutu i 10 sekundi....oni nam kazu da smo razgovarali 2...tako i naplate...hmmm
zajeban pojam to VRIJEME!
ja se nikako ne snalazim u tome.

Dajte ljudi dosta vise izmisljanja novih snizenja i super ponuda iz T-coma. kome je on preskup neka ide dalje,kome nije...neka ga,neka uziva.
Nista necete postici kukanjem,direktori u toj firmi,ako slucajno i zalutaju na forume,nece razumijeti ono sto ste pisali...pricaju samo njemacki, a mi ostali smo se dosta naslusali kukanja...

Laznu nadu nam daju samo oni kojima je u cilju da sto duze svoje pare dajemo nasem nacionalnom operateru...ili oni kojima je smijesna cinjenica koliko se ljudi zaljepi za njihove sale,tako da vise nema smisla nagadjati kada ce svabe snizti cijene neke usluge...bilo na mobilnoj,fiksnoj ili internet mrezi.
Kada i ako se odluce na takav potez,sigurno cemo svi mi biti DOBRO upoznati sa tim putem medija...jer oni svaki svoj potez bombasticno najave