neki dan me zvao lik iz t-coma i nudio firmi neke jeftinije tarife i ja sam ga pitao za ukidanje pretplate i kaže on da nije siguran dal će se to ukinut jer se vlada ne želi odreć tog kolačaIzvorno postao Drug Mile
neki dan me zvao lik iz t-coma i nudio firmi neke jeftinije tarife i ja sam ga pitao za ukidanje pretplate i kaže on da nije siguran dal će se to ukinut jer se vlada ne želi odreć tog kolačaIzvorno postao Drug Mile
mene bash briga to tak i tak ne plaćamo ili plaćamo samo 50% sad sam zbunj
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Koji bi mi to popust bio, placam im 200-220 kn mjeseco, a od toga mi 70 otpada na pretplatu i 80 na pretplatu adsla. znaci 150 dam da bi imao pristup netu i telefonu, a potrosim 70 kn na to zajedno mjesecno. Debilno, zar ne??!!
pa sta nisu vec neke tarife u ponudi t-coma?
ako se ja ne varam, ja doma imam tarifu 150, znaci platis 150kn i to potrosis na razgovore....al eto nemam prikaz broja, a to sam uvijek htio imati![]()
a kolko dođe prikaz broja kn mjesečno??
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
mislim da je 12 kn/mj
iPhone 5s 16 GB
kaj nije to konacno besplatno za sve????![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
fakin pljackasiIzvorno postao imatic
boli me dusha jos od dana kad su me na Cronetu drapali, zato nitko iz mog kruga nema i ne smije imati t-nista
(osim sto imam za poslovne potrebe testnu BlackBerry pretplatu, ajd, al to cu zadavit do kraja mjeseca)
negdje se varašIzvorno postao herci
imam tarifu super.150 u kojoj je uračunato 150 minuta gratis za pozive prema fiksnim mrežama u RH i prikaz broja(clip) a sve to je u mjesečnoj naknadi od 95 kuna sa pdv-om.![]()
kod tarifa super.60 (60 minuta gratis-mj.naknada 60 kn sa pdv-om) i super.100 ( 100 minuta gratis-mj.naknada 85 kn sa pdv-om) prikaz broja nije uključen u mjesečnu naknadu i dodatno se plaća mjesečno 12kn+pdv= 14,64 kn![]()
er:gf768,788,t18,20,28,29,39,65,r320-sz7-n8210-p:gd30,92,55,75-ph630-si:s35,55-sam:n100,a400,800,e700-moto:v50,60,360-se:t230,610,k700i,z520,530,1010
super tarife su dugo na tržištu, mnogi ljudi griješe i misle da imaju 150KN razgovora, a ne 150 min.Izvorno postao webgsm
no o tome smo već razglabali, trebamo se držati teme
sve je to jos uvijek preskupo za fiksnu mrezu...pa koliko god oni to znali lijepo upakirat![]()
Zadnji uredio mmx : 21-11-2006 u 00:02
meni to nije nista posebno,a pogotovo sto u neke tarifne modele nije ukljucen prikaz broja.Izvorno postao webgsm
![]()
mislim tko još danas naplaćuje prikaza broja osim t-coma
Bookmarks