Predlažem da umjesto prepaid bude "bonovi", jel koliko mi se čini ljudi se uglavnom izražavaju: "Jesil' na pretplati il' na bonovima?"Izvorno postao ojpi
![]()
ne bi se složio da nije aktualnoIzvorno postao ojpi
jer je masu ekipe aktiviralo, naročito stariji ljudi, muž zove ženu (ljubavnicu)
a ni mlađariju ne triba zanemarit
:-)
Predlažem da umjesto prepaid bude "bonovi", jel koliko mi se čini ljudi se uglavnom izražavaju: "Jesil' na pretplati il' na bonovima?"Izvorno postao ojpi
![]()
Gle, i puno ljudi koristi pretplatu 0 na tele2 ali ti ljudi ionako znaju koje cijene plaćaju pa mislim da je besmisleno stavljati trenutno nevažeće ponude.Izvorno postao Vivaldi
Izvorno postao ojpi
gle ovo...
stoji primjedba u vezi te tvoje pretplate, ali ta pretplata je nešto što je kontinuirano, ali Vip friends za 0kn si moga aktivirat u zimu, (ka šta sam ja) i koristiti par mjeseci, i deaktivirati s nekim razlogom, i zato mislim da je ok ostavit i cijenu za nas koji povremeno imamo nekog za 0kn
Izvorno postao ojpi
Znam da je tesko, ali npr. neka ti gore budu operateri i dole usluge i tako npr.:
za uslugu SMS u istoj vrsti da mozemo da vidimo cenu za sva tri operatera a mnogo je teze da pomeramo stranu gore dole i trazimo gde je cena za pojedinog operatera.
Eh, da cijene poredam jedne pokraj drugih onda bi opet stranicu morao pomicati lijevo desno, a da ne govorim kolko je onda sve to teže napravit i sumnjam da bi bilo preglednije. Ponude naših operatera su tolko komplicirane i imaju puno dodatnih opcija tako da je jako teško napraviti jedinstvenu usporednu tablicu. Kad gledaš cijene pritisni f11 za full screen pa će ti više toga stati na ekran.Izvorno postao MB maneken
Teško je to ovako napraviti.Mislim da se zbrajaju kruške i jabuke.Koliko je mobilni operater povoljan ili nije, ovisi i o samom korisniku( u koje vrijeme najviše telefonira, na koju mrežu i sl.).Meni je osobno najpovoljniji t-mobile jer mi je 90% imenika na 098/099.Ovo je dobronamjerna kritika, neka se nitko ne naljuti.
Nakon dužeg vremena opet sam malo poradio na cjeniku i stavio sam tarifne opcije na kraj cjenika kao što je i predloženo i mislim da je sad dosta lakše usporediti cijene, a tarifne opcije je lako dodatno pregledati![]()
http://operateri-cijene.50webs.com/
Bookmarks