da prko str. i onda preko maila carinu nisam placao jer je bilo stavljeno pod giftIzvorno postao Mrkwa
ali mislim da ti najvise 200 kn moze kostat ovisi sta narucis
akosta narucujes javi da podijelimo racun i da meni nesto narucis![]()
da prko str. i onda preko maila carinu nisam placao jer je bilo stavljeno pod giftIzvorno postao Mrkwa
ali mislim da ti najvise 200 kn moze kostat ovisi sta narucis
akosta narucujes javi da podijelimo racun i da meni nesto narucis![]()
ja bi isto naručivo, možeš reći s koje stranice?Izvorno postao madDogg
Govori se da će E-bay stići kod nas...sada koliko je to istina i kada će biti ne znam točno ali prvi znakovi da se nešto sprema je i sama činjenica da je Plavi Oglasnik na internetu dopustio brojeve bez ikakve naknade (mislim da nije u svima ali u 90% rubrika)!...
E sada kada bi još ebay sa sobom dovukao i PayPal (što je također nekako za očekivat i vrlo moguće)...e to bi bilo lijepo![]()
ja sam nešto mislio naručivat preko ebaya te sam se raspitivao za paypal i onda sam im poslao mail pa su mi odgovorili da rade na tome da dođu i kod nas. to je bilo prije par mjeseci. moglo bi to znači bit vrlo brzo.
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Kupio sam do sada preko E-baya auto radio iz USA i MP3 player iz Hong Konga. Auto radio sam licitirao za 40 $ i još toliko troškovi dostave. Paket je stigao za tri tjedna. Radio točno takav kako je bilo opisano na E-bayu. MP3 player sa sa 2GB memorije sam izlicitirao za 0,99 funti.
Obje transakcije plaćao sam putem Western Uniona (u svakoj poslovnici HP).
U načelu sve se može dogovoriti sa prodavačem. Treba izbjegavati one koju traže isključivo plaćanje preko paypala i obratiti pozornost kuda je prodavač spreman isporučiti robu (ima ih dosta koji se ograničavaju na prostor sjeverne amerike). Nakon što osvojiš proizvod za koji se natječeš, kontaktiraš prodavača i pokušaš dogovoriti da robu šalje najjeftinijom mogućom uslugom.
Cijene se mogu provjeriti na stranicama USPS-a (US postal service).
Mislim da iza E-baya i Paypala stoje isti vlasnici, pa je sigurno da ako E-bay pokrene stranice za prostor Hrvatske, da će i Paypal stići.
nadajmo se...
ebay je vlasnik paypal-aIzvorno postao HelloMoto
nekuzim zakaj narucujete preko ebay usa,zar nije jeftinije preko ebay germany,ili ebay uk???
jeftinije je i prebacivanje novaca,a i postarina.ja uvijek kupujem preko ebay-a.cijene su zbilja nize nego u ducanu.evo bas sad hocu starom kupit motorolu v1050,na ebayu kosta 75 eura + 7 eura postarina,a u vodafone ducanu kosta 129 eura,a mobitel je nov novcat.24 mj garancija,kud ces bolje.
ja na ebayu ak ikako mogu,tj ak su vece sume,placam sa kreditnom karticom.ovdje kod nas u D ak ti neposalje to kaj si kupio a platio si kreditnom karticom dobijes novce natrag(sve sredi recimo visa).dok ak prebacis novce s racuna to nije slucaj.
da kucnem od drvo,dosad nisam nikad problema imao,a narucivao sam i stvari iz ebay usa,ebay australije i preko ebay france.(iako me je moram priznat prvih par puta zbilja bilo trta)
Našao sam si neki predmet za kupit(100kn) na ebuyu i kako da platim čovjeku?
Bookmarks