to je sasvim istina... ali nekuzim zasto peticije da se napravi paypal hrv kad bi ga koristilo 5% ljudi jer ostatak nebih volio rizikovat svoj bankovni racun duuhh ...Izvorno postao smogovac
to je sasvim istina... ali nekuzim zasto peticije da se napravi paypal hrv kad bi ga koristilo 5% ljudi jer ostatak nebih volio rizikovat svoj bankovni racun duuhh ...Izvorno postao smogovac
ovdje nema dovoljno novca da se rizikuje, a ameri npr. nije im vecini problem kupiti ni kola preko neta, pa ako ih neko prevari oni nisu na velikom gubitku
ne može se generalno reći da je "bay skup . poskupljuju ga jedino razne hrvatske administrativne izmišljotine. ja bi kupovo preko njega, al transakcija bilo koje sume preko naše banke košta 200 kuna. inače za zadnje što sam tražio bila je jet-kaciga koja ovdje stoji 1200 kuna ("bay-59Eur-nova) tražili su 200 kuna za transakciju+event. carina + poštarina + ko zna što još?
ja sam narucivao iz amerike i sve je stiglo lijepo zamotano, vjerno slikama i neosteceno (ali ne preko ebaya)
preko ceka i shta si kupovao???mene zanima jer bi meni trebalo par stvari iz usa-a....Izvorno postao madDogg
ima čovjek pravo , u americi je sve džaba, i socijalna pomoć je veća nego kod nas plaće. a nemaju ni osobne iskaznice, svi su đon smit ili đon dou, ili se zovu kak hoće.i benzin im je badava, pa se samo vozikaju
nama da gorivo košta milijune u sred tjedna bi bila gužva u zg-uIzvorno postao tj1
![]()
Seriously?
mozes kako hocesIzvorno postao Mrkwa
ja sam im poslao novce![]()
pa mislio sam dal si to preko neke internet str ili....???i shta si kupio ako nije tajni i si kakve carine platio i kak si dostavu rjeshio??Izvorno postao madDogg
vecini im nije problem kupit auto preko neta !?!?! sta je tebi covjece, sta ti mislis da amerikanac kupi auto na ebayu za $10000 i seller mu jednostavno ne dostavi auto i on si moze zadrzat tu lovu ?!?!Izvorno postao dino123456789
covjek sta ti mislis da pare u americi rastu na njivama ? ovdje(USA Canada) ti je vecina na kredu, auta+kuce+godisnji odmori na visu
uradi research jer izgleda da nisi dovoljno upucen kako ebay radi
Bookmarks