Prikazujem rezultate 1 do 25 od 76

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Odgovor na vase komentare

Ne kazem da je situacija sto se tice tvrtke VipNet inace u vlasnistvu Austrijskog telekoma koji je inace u vecinskom vlasnistvu tvrtke iz Velike Britanije Vodaphone
    a koji je u vise svojih sestrinskih kompanija u vrlo dobrim partnerskim i suvlasnickim odnosima sa Deutche Telekom AG. Bas iz tog razloga su cijene VipNet-a i t-mobile Hrvatska potpuno iste u nekim a vrlo slicne u ostalim uslugama. Jedina razlika izmedu njih je u biti u kvaliteti infrastrukture GSM mreze koja je kod VipNet-a bolje kvalitete a razlog tomu je sto je Vip u biti razvijao samo GSM usluge dok je DT kada je kupovao HT dobio vec gotovu infrastukturu ali i ogroman broj zaposlenih i naravno ono najbitnije , monopol u fiksnoj telefoniji. Automatski su odlucili da sto prije je moguce vrate svoje ulaganje i to su ucinili na taj nacin da su rasprodali sve nekretnine kojih su bili vlasnici i poceli se koristiti unajmljenim prostorima. Ulaganja u mrezu su bila minimalna, tek toliko da radi a maksimalno se ulaze samo u promidzbu. Onog momenta kada se DT rijesi sve svoje rashodovane opreme iz svojih kompanija u EU i vrati ulaganje X2/3 automatski ce prodati HT najboljem ponudacu a mozda ce ga i ugasiti, sta im se bude vise isplatilo! To su vec naravo uradili u vise zemalja kao npr. Ceska, Poljska, SAD, Kanada, Indija idr.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    N70
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

moje skromno misljenje

sto se tice ovih 'besplatnih' poziva, ja ipak mislim da oni hoce da nas navuku i 'nauce' da ne gledamo na sat dok telefoniramo. evo npr. sada kad govorim za <sarkazam>nevjerojatnih</sarkazam> 25lipa po pozivu onda poziv koji inace traje 20tak sekundi traje i po 5minuta. To im je taktika, jer poslije kada pozivi budu normalni ljudi ce zadrzati stare navike. A da ne spominjem one koji ce zaboraviti ugasiti Unlimited opciju, pa ce im sljedeci mjesec stici racun za 100kn veci Zato sam ja maloprije ugasio Unlimited i nakon nove godine cu opet morati gledati na sat dok budem telefonirao

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    48
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nakon 31. 12. 2006. morat ćeš sam ponovno svaki mjesec aktivirati Unlimited ili neku drugu opciju, tako da neće ti sigurno zaračunati tih 100 kuna bez tvojeg znanja...

Slične teme

1. Glazbeni spotovi , testirani na K750i
    By sezam-picika in forum Općenito
    Odgovora: 70
    Posljednji post: 14-07-2007, 16:49
  2. Odgovora: 6
    Posljednji post: 09-11-2002, 20:03

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke