pa zar ne vide datum kad podneseš zahtjev za deaktivaciju?
pa zar ne vide datum kad podneseš zahtjev za deaktivaciju?
nema vece face od Isusa
pitanje...aktivirao sam opciju poruke,i došla mi je kući obavijest da je uključena i sve to...i dođe mi sad račun i piše naknada za opciju poruke 7.27 i sve ok i idem gledati račun a nemam niti jedne sms pored koje mi piše 0 kn...aktivirao sam opciju poruke oko 24.10....+
skužio sam ,cjenik mi je sam za druge mreže,sms koje su 0 kn uopće ne pišu...+offt-kako isključiti govornu poštu po kratkom postupku??hvala
Zadnji uredio smogovac : 16-11-2006 u 16:55
za deaktivaciju usluge utipkajte: #70#Izvorno postao smogovac
ili
http://www.t-mobile.hr/2/20-20-10-50-00.asp
Zadnji uredio imaticx : 16-11-2006 u 18:55
iPhone 5s 16 GB
hvala![]()
to ti je kad si brzopet.Izvorno postao smogovac
Da li je možda netko zna hoče li produžiti ovu akciju unlimited za 25 kn?
A čuo sa da će i onih favorit 7 poćet naplačivati.
Hmmm baš i nisu nešto konkurentni
I feel the need -the need for speed!!!!!
Da li je možda netko zna hoče li produžiti ovu akciju unlimited za 25 kn?
A čuo sa da će i onih favorit 7 poćet naplačivati.
Hmmm baš i nisu nešto konkurentni
P.S.Neš sa serverom šteka jel se opet pojavio onaj famozni EROR pa mi lupio dva posta![]()
Neće se produživati... Od 1. 1. 2007. opet će koštati 100 kuna mjesečno za sve tarife osim, čini mi se Flex 500 i 700, oni će moći imati tu opciju za "samo" 75 kn...I da, Favorite brojevi će se naplaćivati 25 kuna mjesečno...
I to im nisu najpametniji potezi...![]()
Izvorno postao frish-KI
Jel to provjerena informacija ili nagadas s obzirom da tako pise trenutno u cjeniku???
...also known as El'AnDrA...
Pa sigurno ne može bit provjerena. T-Mobile je produžio 7 brojeva na simpi već 4-5 puta tako da je sve moguće, ali nekako sam dojma da ova akcija neće biti produžena. Nema mi smisla da formiraju cijene ovisno o flexu paketu od 100 - 50kn i onda vječno zadržavaju promotivnih 25kn, a i nešto su zametnuli opciju unlimited na simpa stranicama, tj. ne znam zašt nije na naslovnoj kad je tako superrrrr.Izvorno postao andro2001
Zadnji uredio ojpi : 13-12-2006 u 01:38
Definitivno si u krivu, u flexu 700 opcija unlimited stoji samo 50kn.Izvorno postao frish-KI
Dok 7 brojeva na simpi traje do 31.1. Tog datuma će produžit akciju 530-ti put, ili će počet naplaćivat ko na pretplati 25kn.
To sigurno,pogotovo sada.Ne znam možda im otkažem suradnju,al opet to stalno pričam pa opet ostanem i tako se stalno vrtim u krug..Ostati ili ne....pitanje je sad...Izvorno postao frish-KI
Sto mislis zasto stalo daju neke akcije umjesto da napokon snize pozive i gotovo?!Izvorno postao ledeni
Zbog takvih kao ti!
Sada ce biti zatisje do 3-4 mjeseca kad se ljudi malo ohlade od cijena t-mobile pa ce onda nuditi akciju npr. 100 sms poruka za 15kn mjesecno (lupam) i tako do sljedece promocije... :-)
Bookmarks