Nemojte sada gledati šta će biti poslije 31.12. Sada je 25 kn naknada i to je super.Mislim da će ova usluga ostati trajna, jer kad jednom nešto daš ljudima i oni se naviknu na to, ako im uzmeš bit će jako nezadovoljni, a to im nije u interesu.
Nemojte sada gledati šta će biti poslije 31.12. Sada je 25 kn naknada i to je super.Mislim da će ova usluga ostati trajna, jer kad jednom nešto daš ljudima i oni se naviknu na to, ako im uzmeš bit će jako nezadovoljni, a to im nije u interesu.
Nema šanse da ovo ostane trajno, jer je ovo čisti dumping i neodrživ na duže vrijeme.
Živi bili pa vidjeli.Uvjeren sam 100% da će ostati.Prihod će im ostati isti, tko je trošio 100kn, i dalje će toliko trošiti, samo će ljudi imati veći komfor jer neće morati razmišljati koliko razgovaraju. U Americi sve ide na flat, od interneta, fiksne i mobilne telefonije...pa će vjerojatno to biti slucaj i kod nas.
Teško da će ostat jer nema razloga da je unlimited i na pretplati i na prepaidu užasno niskih 25kn. Tko bi onda bio na pretplati? Kad bi u teoriji to i ostalo bila bi to revolucija u hr mobilnoj telefoniji i onda bi pljuštale unlimited ponude sa svih strana, ali velim, jako teško. To je ponuda da t-mobile spriječi odlazak na konkurenciju radi uvođenja prenosivosti broja.Izvorno postao konan1
Ma nece unlimited ostat na 25kn nakon 31.12.! Pise da ce se naplacivat prema sluzbenom cjeniku i da se sada aktiviran za 25kn nece automatski deaktivirat pa ga treba na vrijeme deaktivirat slanjem d na 3636...
Dobro kad se vec bavimo nagadanjima meni se čini da bi na Simpi mogli to ukinuti, a na pretplati ostaviti... Inace ja sam za sto vise dumping cijena i od sto vise operatera za sto vise uslugaIzvorno postao ojpi
![]()
![]()
![]()
Inace, mislim da na pretplatu idu ljudi koji vole konfor. Npr. meni je nakon Simpe neopisiv uzitak sto nikad ne moram brinuti jel imam 0,20 ili 0,26 lipa na računu i mogu li, ili ne mogu poslati poruku/nazvati nekog.
Pa na pretplati hoće ostaviti, ali ne 25kn, nego 100kn. A ovo što se događa sa cijenama razgovora nakon dugog niza godina pljačke je svakako za pohvaliti.Izvorno postao dorian_gray
ja još ne kužim da li se te usluge plaćaju naknadno odnosno 60kn+ 25kn ili recimo imam 250sms/mms poruka + 35k za potrošit na poruke, pozive itd.
Bookmarks