Bez brige, imaju oni svoju računicu. Radije će oni lupiti jeftine opcije unutar t-mobile mreže nego da uništavaju profit koji im dolazi od fiksne telefonije, a posebno od poziva s mobitela na fiksnu.Izvorno postao hrc777
Bez brige, imaju oni svoju računicu. Radije će oni lupiti jeftine opcije unutar t-mobile mreže nego da uništavaju profit koji im dolazi od fiksne telefonije, a posebno od poziva s mobitela na fiksnu.Izvorno postao hrc777
Samo što (po meni) ljudi rijetko zovu s mobitela na fiksnu, jer većina ljudi ima mobitel, pa je jednostavnije (u mnogo slučajeva i jeftinije) nekoga nazvati na mobitel, nego ga zvati doma (na fiksnu).
Pise da ponude vrijede do 31.12 a sto će biti nakon toga?
Za Opcija Unlimited sada se plača 25kn a poslije 31.12. 100kn ili? zna neko
Da, poslije će se plaćati isto koliko i do sada, tj. 100kn.Izvorno postao mobipro
A i to se nikad ne znam, jer T-mobile je poznat po mijenjanju trajanja tarifa, odnosno njihovom produzavanju!Izvorno postao ojpi
...also known as El'AnDrA...
ako uzmem opciju unlimited do kad mi to traje svaki mjesec tražim ponovno ili mi traje do kraja preplate flex 60 i dali netko zna dali ja još uvijek mogu koristit svih 100kn koje sam imao na tarifi 60 jer sam uzeo u 5mjesecu kad je ono bilo svaki mjesec 40kn gratis. I trece zadnje dali ove opcije 250poruka, unlimiteed ... se plaćaju preko pretplate odnosno 100kn - 25 ili plaćam 72kn pretplatu +25kn. Sorry na puno pitanja! Unaprijed zahvaljujem.
Nemojte sada gledati šta će biti poslije 31.12. Sada je 25 kn naknada i to je super.Mislim da će ova usluga ostati trajna, jer kad jednom nešto daš ljudima i oni se naviknu na to, ako im uzmeš bit će jako nezadovoljni, a to im nije u interesu.
Bookmarks