Ja sam imala brandirani K750i,nije mi to smetalo.Ti ne možeš sam to raditi,jer nemas cisti firmware,ni ja nisam mogla stavljati novi firmware.
To moraš odnijeti u ELEKTROMAGIC da ti stave novi i cisti firmware pa ces moci ciniti koliko te volja!![]()
Mozete mi pomoci ,kako da skinem brandirani software s moba i staviti cisti software,gdje mogu naci potrebne stvari i programe za tu obradu,zelim to napraviti kod kuce ?
molim vas pomognite mi jer sam ocajan,moram taj vodafone maknuti s moba i staviti pravi .
Hvala unaprijed !
Ja sam imala brandirani K750i,nije mi to smetalo.Ti ne možeš sam to raditi,jer nemas cisti firmware,ni ja nisam mogla stavljati novi firmware.
To moraš odnijeti u ELEKTROMAGIC da ti stave novi i cisti firmware pa ces moci ciniti koliko te volja!![]()
Bilo je već dosta tema o tome... Potraži malo...
Da bi stavio čisti soft, mob moraš odnjeti u servis ili kod nekoga ko se bavi time, pa da ti flesha mob sa čistim softom...
Da napraviš sam to, nije ti isplativo jer moraš uzimati posebene kablove, što je dosta skuplje nego da nekome daš 100tinjak kuna da ti to sredi...
Ubuduće potraži malo, bilo je sličnih (ako ne istih) pitanja...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
bilo vec na forumu, potrazi malo http://cafe.mobil.hr/search.php
![]()
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks