Dali tko zna kakav program koji bi više instalacijskih procesa povezo u cijelinu, npr.kada dižem windowse da netrebam stavljat posebno bsplayer, codece, windows media clasic, zone alarm...da ne nabrajam vise, nego da ih ja sve u jednu cijelinu nekak stavim i da samo porkenem instalaciju i da mi komp.ih sam instalira...
PS. WinBorg ce sigurno netko spomenut, a ja velim za to zali boze truda, mada oni imaju tak procese da si sami sve instaliraju ali ipak...moras opet uninstal i instal new! jer su starije verzije...
Pozdarv
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
ako ti borg edition 5 nije po volji, napravi si sam, imaš aplikaciju Port_WinXP-Iso-Builder_3.0 (ovdje stavljena u temu portabilni/prenosivi programi) pa si sam ukomponiraj sve po svome. dakle, aplikacije, drivere, SP po želji, usere, cd key, sve kompletno, ali kako tebi odgovara....Izvorno postao microhard
btw. borg edition izlazi svakih par mjeseci, i što se tiće novijih verzija, konkretno samo je potrebno updateat AV, i eventualno internet browser, to je najbitnije, a winamp, bsplayer, k-lite, nero i šta već, ne vidim potrebe deinstalirat i ponovo instalirat jer će svi programi i dalje radit ono što im je svrha, gledat filmove, slušat glazbu, pržit cd/dvd-e, bez obzira bila to stabilna 7.0.0.0. verzija ili 7.X.Y.Z., a u borg 5 edition su sve aplikacije u zadnjih 2 mjeseca i nema potrebe radit reinstalaciju, već samo update par programa. bar je to neko moje mišljenje.
Zadnji uredio zerobravo : 30-09-2006 u 13:59
Bookmarks