Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    HTC ONE X, M8
    Operater
    ViP, T-MOBILE
    Godina
    38
    Bodovi
    28.220
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.220, Nivo: 40
    Bodovi: 28.220, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Automatska instalacija

Dali tko zna kakav program koji bi više instalacijskih procesa povezo u cijelinu, npr.kada dižem windowse da netrebam stavljat posebno bsplayer, codece, windows media clasic, zone alarm...da ne nabrajam vise, nego da ih ja sve u jednu cijelinu nekak stavim i da samo porkenem instalaciju i da mi komp.ih sam instalira...
    PS. WinBorg ce sigurno netko spomenut, a ja velim za to zali boze truda, mada oni imaju tak procese da si sami sve instaliraju ali ipak...moras opet uninstal i instal new! jer su starije verzije...
    Pozdarv
    You Hack me!
    We Hack you!
    by cafe.mobil team

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao microhard
    Dali tko zna kakav program koji bi više instalacijskih procesa povezo u cijelinu, npr.kada dižem windowse da netrebam stavljat posebno bsplayer, codece, windows media clasic, zone alarm...da ne nabrajam vise, nego da ih ja sve u jednu cijelinu nekak stavim i da samo porkenem instalaciju i da mi komp.ih sam instalira...
    PS. WinBorg ce sigurno netko spomenut, a ja velim za to zali boze truda, mada oni imaju tak procese da si sami sve instaliraju ali ipak...moras opet uninstal i instal new! jer su starije verzije...
    Pozdarv
    ako ti borg edition 5 nije po volji, napravi si sam, imaš aplikaciju Port_WinXP-Iso-Builder_3.0 (ovdje stavljena u temu portabilni/prenosivi programi) pa si sam ukomponiraj sve po svome. dakle, aplikacije, drivere, SP po želji, usere, cd key, sve kompletno, ali kako tebi odgovara....

btw. borg edition izlazi svakih par mjeseci, i što se tiće novijih verzija, konkretno samo je potrebno updateat AV, i eventualno internet browser, to je najbitnije, a winamp, bsplayer, k-lite, nero i šta već, ne vidim potrebe deinstalirat i ponovo instalirat jer će svi programi i dalje radit ono što im je svrha, gledat filmove, slušat glazbu, pržit cd/dvd-e, bez obzira bila to stabilna 7.0.0.0. verzija ili 7.X.Y.Z., a u borg 5 edition su sve aplikacije u zadnjih 2 mjeseca i nema potrebe radit reinstalaciju, već samo update par programa. bar je to neko moje mišljenje.
    Zadnji uredio zerobravo : 30-09-2006 u 13:59

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 4
    Posljednji post: 08-02-2006, 01:04
  2. 6630 instalacija igara ???
    By Chief_Wolfinjo in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 02-12-2005, 21:21
  3. Instalacija igara na mpx200
    By Fleks in forum Windows Mobile
    Odgovora: 11