Evo par "live" fotki koje sam posnimao,za 1091kn za koliko se V 710 prodaje u VIPme paketu ovo je vrlo dobar UMTS videotelefon.Ekran je puno bolji nego na nekom Samsungu ovog a nekad i višeg cjenovnog ranga-na ovim fotkama možda ne izgleda tako ali morate ga vidjet uživo da skužite o čemu govorim.
I kao što je rekao Inovator,malo osvježenje na tržištu ne škodi tako da nisu sve samo 5 poznatih marki i drugo ništa.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I jedna koja vjerujem zanima dosta ljudi - fotografija snimljena kamerom telefona u max.rezoluciji.Uvjeti snimanja- zatvoreni prostor sa nepravilno raspoređenim umjetnim svjetlom kao što se vidi na fotografiji.
Možda su malo tvrdoglavi i ne slušaju previše korisnike ali ja moram priznati da mi se ove zadnje Vodafone ikone sviđaju jer se vidi da je razvojni tim dosta poradio na njima da izgledaju modernije.Evo i 2 screenshota za usporedbu:Izvorno postao zmija
F500i aka brandirani K500i,znamo koliko je star telefon
Siemensi poput CX65 su bili među prvima sa novim ikonama koje su ostale do danas.
Sharp 902 aka Vodafone 902SH
Nokia N70 Vodafone ima isto takve ikone u osnovnoj temi.
A od ovog Vodafone-a 710 nemojte ni očekivati da ima neke druge ikone jer je to ipak doslovno brandiran telefon od samog početka proizvodnje kao i neki LG UMTS modeli za Hutchinson 3G - 3 mrežu.

Odgovori uz citat
Bookmarks