Iako se nešto već šuškalo o tome, eto nam sada i službeno:
http://telefonino.leonardo.it/Cellul...afone-710.html
Naravno da je kineskog porijekla, a trebao bi biti jeftin.
Iako se nešto već šuškalo o tome, eto nam sada i službeno:
http://telefonino.leonardo.it/Cellul...afone-710.html
Naravno da je kineskog porijekla, a trebao bi biti jeftin.
Hm...![]()
Nekako me podsjeća na neke Samsung-e...
Sada će vodafone proizvoditi svoje mobitele, što znači da će (ako ikad dođu kod nas) raditi samo na VIP...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Pametno su se dosjetili, u svojim mrežama koje su itekako rasprostranjene moći će ih prodavati jeftino (možda i besplatno) onima pod ugovorom. Ipak veći uspjeh ovim mobovima nikad neće postati realnost, kako zbog ograničenosti na mrežu tako i zbog novog neafirmiranog branda. Ljudi će uvijek prije uzeti Nokiu npr.
gdje se mogu pogledati telefoni koje su proizveli (specifikacija i slike)?
- Red-Gsm.net -
Pa daj pogledaj link u prvom postu!!Izvorno postao mulder
Napravili su jedan mob...
Evo da, nemoraš tražiti po tom linku:
1,3Mpx kamera, TFT displey rezolucije 176x220 (262144 boja), utor za miniSD kartice, može se povezati putem USB-a i Bluetooth-a, podržava MP3... Spominje se i UMTS i 3G, ali neznam talijanski...
meni dizajnom vuče na Smasunge...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
svida mi se,, hoce to doc u HR
Svejedno mislim da je Vodafone sklopio s nekim proizvođačem mobitela ugovor koji će za njega proizvoditi poebne modele, koji će biti jeftiniji u odnosu na konkurenciju...brijem da je to nešto kao i "K Plus" u Konzumu![]()
Bom Chicka WahWah
Za one koji slabo stoje s talijanskim, malo slobodniji prijevod:
"Vodafone je najavio svoj prvi uređaj označen isključivo vlastitim brandom,
napravljen u suradnji s kineskom tvrtkom Huawei.
Radi se Vodafone 710, UMTS uređaju visokih multimedijskih kapaciteta.
Ovim potezom Vodafone uizravno ulazi u natjecanje s vodećim svjetskim proizvođačima, dajući mogućnost svojim korisnicima da izaberu novu seriju uređaja visoke klase, ali pristupačne cijene.
Model 710 je napravljen upravo u svrhu popunjavanja praznine u ponudi
UMTS uređaja velikih mogućnosti, ali niske cijene.
G.Schulte-Bockum, direktor odjela za uređaje je izjavio da je 710 prvi 3G uređaj označen samo markom Vodafone i predstavlja ono što korisnici očekuju od Vodafonovog telefona, visoku tehnologiju i odličan omjer mogućnost-cijena.
Radi se o preklopnom uređaju sa kamerom 1,3MP, slotom za MiniSD karticu, USB konekcijom i Bluetoothom.
Dolazak na tržište u zemljama u kojima posluje Vodafone se očekuje idućih tjedana."
Bookmarks