Kupio sam si Acer Aspire 3103WLMi sa 15,4 wide screen, sa Mobile AMD Sempron™ 64-Bit Prozesorom 3400+, AMD PowerNow!™ te 1024 MB DDR RAMA 100 GB harda, grafička ATI Mobility Radeon Xpress 1100 128MB shared Memory te DVD duble layer pržilcica te lithium baterija i ostalli dodaci što idu uz laptop. Uglavnom, sutra idem po laptop i pošto mi je to prvi znam da mi neće biti na kraju pameti čitati upute uz njega nego ću biti "narajcan" da ga koristim pa me zanima sljedeće: jel laptop ima tvorničko punjenje koje moram iskoristiti najprije ili ga omdah stavljam na punjač. Ukoliko ide na punjač jel ga smijem korsititi dok se prvi put puni ili je bolje da ga ostavim na miru dok se puni? To je ono što mi je najvažnije za znati, a bilo bi i ok ako bi mi mogao reći jel je grafička dovoljno jako za igrice tipa civilization 4 (pošto je shared meory) i jel mogu očekivati da ću biti miran s njom za neko vrijeme? Možda treba napomenuti da ne volim pucačine i te igre koje vjerojatno najviše crpe grafičku više sam tip za strategije. Unaprijed hvala!