Ništa posebno... još jedan entery model...
Nešto u zadnje vrijeme SE izbaci jedan malo "bolji" mob i jedan malo "lošiji"...![]()
Po specifikacijama je slabiji od K700...:
iPhone 5s 16 GB
Ništa posebno... još jedan entery model...
Nešto u zadnje vrijeme SE izbaci jedan malo "bolji" mob i jedan malo "lošiji"...![]()
Po specifikacijama je slabiji od K700...:
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
...ali će pridonjeti dobru lovu za SE ako bude popularan kao t630Izvorno postao Ico86
inače mob je isti po funkcijama kao k500 (f500)![]()
- Red-Gsm.net -
gotovo potpuno ista maska kao i u k310.
dodan je bluetooth.to je najveca prednost.
dekle imam u njemu neke poruke koje mi sad trebaju a ne mogu ih procitat..prije par godina kod sam ga koristio znao je nekad zastekat joyistick ali ne toliko cesto i sad nakon par godina ga upalim i sve radi ali joystick uopce ne radi tj. radi ali ne kako bi trebao nego "povlacenje" dole reagira kao da sam stisnuo tipku iskljuci..e sad moje pitanje je dali postoji mogucnost da se to nekako napravi?
edit: nemam trenutno usb kabel pa ne mogu probat..dali je moguce na kompu preko kabela procitat poruke?
![]()
Zadnji uredio gokiSP : 04-02-2010 u 15:59
@gokiSP,
Procitaj pravila foruma, za ovo nije bila potrebna tema, a pogotovo ne sa ovakvim naslovom koji nije bas po pravilima.
Preko USB-a se mogu ocitati poruke, a i mobitel se moze kontrolirati preko racunala.
Potrazi malo, nije da se o ovome nije vec pricalo (hint: MyPhoneExplorer).
Ok, ispricavam se nisam imao vremena trazit pa sam otvorio temu. Hvala na odgovoru!
Bookmarks