Evo i ja sam u dodiru s tim problemom! Nakon sto sam sje.. mob,flashao sam ga,i pita mi taj subsidy kod. Jedino rjesenje je test point. Naso sam tipa da mi to napravi za 250kn,a mozda i skuplje jer ga nosim popodne,tako da o cijeni necu jos pricat.Inače,taj test point se radi pomoću obične žice. (bar tako mislim) Spoj se vrši s nekog od kondenzatora u samom uređaju. Spoji se njega s masom na bateriji,i stvar je gotova. Koji kondenzator,koji pol na njemu,kako rastaviti mob a da ga se ne osteti itd... neznam,tako da to spada u rubriku "ne radite ovo kod kuće"... Plati pa se rugaj!
![]()

Inače,taj test point se radi pomoću obične žice. (bar tako mislim) Spoj se vrši s nekog od kondenzatora u samom uređaju. Spoji se njega s masom na bateriji,i stvar je gotova. Koji kondenzator,koji pol na njemu,kako rastaviti mob a da ga se ne osteti itd... neznam,tako da to spada u rubriku "ne radite ovo kod kuće"... Plati pa se rugaj!

Test point obavljen(250kn),i sve štima! (zasad) Jedino u frci zaboravili hrvatski LP,pa kasnije stavili... Dugo su i sretno živjeli...

Bookmarks