TP nije problem napraviti. on služi da se dođe do PDS zone jer je tamo sadržan lock, pa se onda radi unlock.Izvorno postao coby
trebaš napraviti testpoint pa onda preko tool-a unlock za taj model!
TP nije problem napraviti. on služi da se dođe do PDS zone jer je tamo sadržan lock, pa se onda radi unlock.Izvorno postao coby
trebaš napraviti testpoint pa onda preko tool-a unlock za taj model!
sad sam naisao na ovaj post:
My phone displays "Flex error, subsidy lock" everytime I start up my phone. How do I get rid of this? Open up P2Kman and remove the file "/a/mobile/system/secure_pds_init" then go to Settings > Personalize > Greeting and clear it out. Restart and the message will be gone.
a nalazi se na:
zanima me sto mislite o tome?? da li bi to moglo sto prominiti...ili sjebati...da li mogu ako se nesto zajebe popraviti time sto vratim backup tog secure_pds_init filea???Code:http://www.pantip.com/cafe/mbk/topic/T4726912/T4726912.html
nećeš zeznuti ništa, probaj pa vidi da s tim nećeš ništa dobiti.U "najboljem" slučaju mob koji se ne može upaliti
nema mi tog filea u system folderu... fak..
ne bediraj se, to ionako ne bi uspjelo.
Jedino riješenje je unlock preko testpointa ili da odeš u VIP i njima platiš da ti ga dekodiraju (nemam pojma koliko, cca, 350-400 kn :bunny: )
420 KN, sa PDVomIzvorno postao andrija
Evo i ja sam u dodiru s tim problemom! Nakon sto sam sje.. mob,flashao sam ga,i pita mi taj subsidy kod. Jedino rjesenje je test point. Naso sam tipa da mi to napravi za 250kn,a mozda i skuplje jer ga nosim popodne,tako da o cijeni necu jos pricat.Inače,taj test point se radi pomoću obične žice. (bar tako mislim) Spoj se vrši s nekog od kondenzatora u samom uređaju. Spoji se njega s masom na bateriji,i stvar je gotova. Koji kondenzator,koji pol na njemu,kako rastaviti mob a da ga se ne osteti itd... neznam,tako da to spada u rubriku "ne radite ovo kod kuće"... Plati pa se rugaj!
![]()
Bookmarks