imaš PM![]()
![]()
Prije par mjeseci sam nabavio novi komp. sve je radilo odlicno i imao sam demo verziju norton-antivirusa i ta verzija je istekla i sad ga nemogu deinstalirat i microsoftoffice i jos neki programi kad ih upalim pale norton i daju mi upozorenje da je verzija istekla svaki pu kad ih upalim a i a internetom imam problema jer neke stvari nemogu otvoriti ako je za to potrebna javascript a neznam kako ga ukljucit!jel ima netko da mki pomogne?Nek mi posalje privatnu poruku!
imaš PM![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
čema na PM? zašto problem i rješenje problema ne bi podijelio javno, možda će netko sutra imat isti ili sličan problem. znamo što je zabranjeno na forumu, ali rješenje probleba je svakako dobrodošlo.
jasno je meni u čemu je problem, no samo velim da čemu rješavanje preko PM-ova za stvari koje bi mogle dobrodoći i drugima, uostalom zato smo ovdje da međusobno razmjenjujemo iskustva. kako bi bilo kad bi se svi problemi rješavali preko PM-ova? dakle, želim samo reći da bi bilo ok da se javno iznese odgovor jer može i drugima pomoć, pa makar i ovaj link koji je ustvari rješenje za javascript.Izvorno postao madDogg
nemam ja nista protiv tebe ja sam stavio samo link jer je u njemu objasnjeno sve za javascriptIzvorno postao zerobravo
btw i ja sam za to da se takve stvari postaju ovdje![]()
Bookmarks