...dakle koji vam je najbolji Siemens do sad tj. da pojasnim koji vam je najlgendarniji, najnajljepši i po vama najbolji u ono vrijeme kad je izišao.
po meni SX1 i SL45i
EDIT: htio sam stavit anketu pa sam se zeznuo kao da ju sad stavim?
...dakle koji vam je najbolji Siemens do sad tj. da pojasnim koji vam je najlgendarniji, najnajljepši i po vama najbolji u ono vrijeme kad je izišao.
po meni SX1 i SL45i
EDIT: htio sam stavit anketu pa sam se zeznuo kao da ju sad stavim?
Slažem se s tobom... SX1 i SL45i su legende među Siemensima, ali meni je jako drag bio i S55 jer je on tada bio među prvim mobitelima sa "kamerom"... Ali zakon su bili i oni puno stariji Siemensi poput S25 (i stariji) zbog prvih ekrana u boji!
SL45 je najlegendarniji mob ikad, sa najvećom bazom fanova u svijetu. To je činjenica. Zato u ovoj anketiglasam za SL45i
SX1 je zakon.
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Ne mogu niti za jedan Siemens reći da mi je zakon, jer ih ne volim, a da baš moram birati, najbolji mi je bio M35i (samo da mu nije riknula antena nakon godinu i pol dana)...
Bom Chicka WahWah
A jesi isprobao neke druge Siemense osim M35-a?Izvorno postao PhytoSculpt
Vjerovatno nije....
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Probao sam M35i, ST55, CX65, SX1 i niti jedaqn me nije oduševio...ne znam zakaj, al mi Siemens nije baš nekaj...imao sam problema sa softwareom na CX65, na M35i mi je riknula antena nakon godinu i pol dana, na ST55 mi se nakon 3-4mj. počela skupljat prašina ispod ekrana...ili nisam imao sreće, pa su me zadesili najgori primjerci ili je jednostavno Siemens takav...Izvorno postao fantun28
Zato sam se nakon svega vratio staroj dobroj Nokiji![]()
Bom Chicka WahWah
definitivno sx1 kako je jedna prodavaćica rekla s puta 1 ja sm bio gotov!!! lol
zbog symbe i bt-a
★★★★★
siemens st 55!
SX1 je legenda, Može se još uvijek nositi s današnjim smartphonima. Koliko košta polovni?
SX1 i M65 (koji nisi naveo) SX1 kao sto ste rekli symbian koji ima super mogučnosti i mnoštvo lako dostupnih aplikacija.. a M65 koji me oduševio kao najrobusniji mobitel koji sam ikad imao i dan danas ga koristim jednostavno mobitel nepoderiv kupio sam ga 2k4 godine i dan danas besprijekorno radi..
Najbolji po specifikacijama je sx1
A u mom srcu cx70
Btw. vidim Sljaka nisi se mogao odluciti koji je najbolji.![]()
![]()
Imao sam M55 i poslije ST55, ST tako-tako, u biti nisu mi se sviđale premale tipke, ali M55 mi je bio i ostao super. Šteta što ih više nema...
iako ST55 nije Siemens telefon...kao ni recimo C60, ali nebitno.
ja sam imao i imam dosta njih, od A35, preko S35, S45, SL45, SL55, CX65 do M50 i mogu reći da je revolucionaran model bio SL45, java MP3, mem. kartica... mnogima je trebalo par godina da to dostignu. No, onda je došla serija 5, i bilo je jasno da sve ide nizbrdo.
Slažem se s Inovatorom,SL45 u svoje vrijeme gotovo da nije imao konkurencije
Meni osobno je ostao u dobrom sjecanju m35 nepoderiv telefon evo ga jos radi dan danas a sto se tice sl45 on je u ono vrijeme bio HTC među telefonima![]()
meni je bio naj siemens : sl45
ali nažalost nešto u njemu bilo neispravno ... i moro ga bacit![]()
meni je s55 zakon-mali,lagan,bluetooth...ima sve kaj treba a da se i modat (iako sad imam s75)
Bookmarks