ali jedno stoji: mozemo ocekivat opet pad cijena ili uvodjenje novih usluga, bonusa i sl. svih operatera. da se zastite od gubitka korisnika
Imaš pravo, to je moguća solucija!Izvorno postao Denis
Nebi me čudilo da se naplati odlazak iz mreže kao posljednji pozdravIzvorno postao Billy_boy
Kako sam već rekao, zvao sam TM i rekli su da mogu besplatno otići na drugu mrežu.. Valjda je čovjek znao što priča..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ali jedno stoji: mozemo ocekivat opet pad cijena ili uvodjenje novih usluga, bonusa i sl. svih operatera. da se zastite od gubitka korisnika
a jos kad pocnu isticati dvogodisnji ugovori sa t-mobileom i vip-om i 18-mjesecni sa teletom!!!
Nitko nije probao? Da podjeli iskustva...![]()
Svi smo mi u krastavcu...
Izvorno postao Tito Puentes
bas i mene to zanima
vec tjedan dana skoro proslo,a nitko nista...
al definiitvno mi je najbolja ova recenica na tele2 stranici
"Ukoliko zahtjev bude odobren od strane vašeg operatora, u roku 5 do 10 dana, broj će biti prenesen u Tele2 mrežu i vi ćete razgovarati po najnižim cijenama!"
sve sto t-com/vip trebaju je reci ne i nista od prelaska![]()
Bez brige... Krivo si shvatio... Vip/T-mobile nema zakonske mogućnosti reći ne, ako je korisnik zadovoljio sve svoje obveze prema njemu...Izvorno postao herci
Ova klauzula je navedena samo zbog toga da korisnicima bude jasno da nema prelaska na drugog operatera ukoliko postoje nepodmirene obveze prema aktualnom...
baš je neki dan probao moj frend. htio je prijeći s vipa na teletinu.
rekli su mu da je to moguće, ali da još nije profunkcioniralo...i nisu rekli kad će točno moći.![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Meni su u Tele2 rekli za prelazak da im treba PUK i moja osobna, sto bi trebalo znaciti da ti prepaid kartica mora bit prijavljena!
Izvorno postao Tito Puentes
ajde hvala bogu
vec sam mislio da su nasli neku rupu u toj odredbi i da ce te operater morati "pustiti" da odes dalje....
naravno, ovo s podmirenjem obveza se podrazumjeva....kao da bih se mogao provuci sa neplacenim racunom
nisam pročito sve vaše postove, al vako. zvao T2 szk, kažu, može se prelazit samo s pretplate na pretplatu ili sa prepaida na prepaid. uglavnom da ne širim priču ima restrikcija, a baš ona opcija koju bi ja trebao je neizvediva!! šit!![]()
zar se ne možeš prebaciti s pretplate na pretplatu, a kasnije kad si u novoj mreži s pretpate na prepaid i obrnuto?Izvorno postao tj1
.
mmm... možda netko nije bio dobro informiran... jer takve izjave bi mogle dovesti do sankcija od strane HAT-a, a one bi mogle biti gadne...Izvorno postao nijala
![]()
čisto moguće. jer tele2 nema baš svoje dućane, već surađuje s različitim trgovinama, a u ovoj se nikome nije dalo zezat s tim...Izvorno postao Tito Puentes
![]()
.
Izvorno postao tj1
pa ako mislis preci sa pretplate na prepaid, to je izvedivo...samo se malo vise treba zezati
recimo da imas t-com pretplatu, predjes na tele2 pretplatu i onda mozes sa tele2 pretplate na prepaid i ako slucajno hoces, mozes sa tele2 prepaid na t-com prepaid....
to je recimo primjer prelaska sa t-com postpaid na prepaid, posto kod njih mozes sa prepaid na postpaid i zadrzati broj, ali obrnuto nikako
uglavnom, ako si tako nesto mislio, onda se moze
ja imam pretplatu T2. htio sam simpa broj koji imam ca.7-8 godina prebacit tako da mi legne na broj sadašnje T2 pretplate. znači jednostavno da broj 098xxx prekrije broj 095xxx, al to ne ide , uvijek u ovoj usranoj xxxxx mora bit nekih administrativnih sranja.![]()
Pa normalno da ne možeš prebrisati broj. Ako hoćeš simpa broj prebacit na tele2 to možeš bez problema i onda ćeš imati tele2 pretplatu i tele2 prepaid sa starim simpa brojem. Ako si ugovorom vezan na tele2 pretplatu čekaj dok istekne, otkaži to ako ti taj broj ne treba i prebaci taj 098 tele2 broj na pretplatu i riješena stvar.Izvorno postao tj1
da , onda će ziher to ić , ali neću moć imat više full 0,85/min pretplatu koju sad imam, nego ziher neku nepovoljniju. fak, pa to i velim, uvijek neka začkoljica .:bunny:
Zna li netko da li se moze prijeneti prepaid broj kojem je istekao rok valjanosti bona (npr. 90 dana za 50kn kod Simpe)?
Sada je u onom tzv. grace periodu od 270 dana.
nazovi sluzbu za korisnike.
Negdje sam pročitao da broj mora biti aktivan.. U tvom slučaju nije aktivan.Izvorno postao 10aLEX
U SZK od Tele2 su mi rekli za neaktivnu prepaid karticu moram zvati doticnog operatera od kojeg je kartica.
A da kupiš neki bon od 25 kuna i aktiviraš karticu?
Jedino je upitno hoće li mu prenijeti br. u tih 10 dana.Izvorno postao hrc777
Nadam se da tako nešto već nije bilo spomenuto....
Išao sam jučer u T-mobile da prebacim broj na njihovu mrežu iz vipneta (pre-paid to pre-paid). Dan prije su mi rekli da se to ništa ne plaća i blablabla..., no jučer dođem u T-mobile centar, čekam kojih 45 minuta u redu i dok su me primili, sve mi tip objasni i na kraju doda: "A znate da morate kupiti Simpa start paker u iznosu od 120 kn???". ja ostanem malo začuđen, al ajd dobro, rekao je da je te prijenose brojeva rade svaki dan i da za kaj treba. i dobro, platim ja njima taj start paket, potpišem hrpu formulara i na kraju mi još da jednu kovertu. kad sam došao doma, otvorim kovertu i u njoj se nalazi t-mobile simpa sim kartica. sad si ja mislim a što je onda u simpa start paketu?! kad ga otvorim, u njemu još jedna sim kartica i to s novim brojem!!!! čemu to??? znači, ja sam morao kupiti taj paket tek tolko da im nekaj platim jer će mi broj prebaciti na onu drugu sim karticu, a ne na onu koja je u simpa paketu. sad doma imam novi broj, a nemam što s njim!!!
To je stvarno samo za očekivati od naših telekoma. Užas! Hoćeš prijeći k knjima, njima davati novce, plaćati im račune i još im to moraš platiti!!!!!
Pa to je da ne vjeruješ.....Ili ima možda netko neko logično obješnjenje za to - ja ga ne vidim......
Prodaj broj za nekih 60-70kn i gubiš samo 50.
Bookmarks