ja spadam u grupu netalentiranih...no volim poslušati dobru svirku uz dobro društvo... recimo neki bečarac i harmonika
![]()
ja spadam u grupu netalentiranih...no volim poslušati dobru svirku uz dobro društvo... recimo neki bečarac i harmonika
![]()
Harmoniku
i kada zapalim, snaše padaju tri sela dalje.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
hmm.. sviral sam tamburu od 3. razreda osnovne (prim), u 6. razredu sam sviral u bendu (1. brač), svirali smo vikendima pa čak i jedne svatove... al fora je bila da me to uopče nije interesiralo, domača mjuza, tambure... to ne slušam... sad sviram FL6 i "Razlog", radim od techna do hip-hopa... pa sad....
ne spadam u skupinu glazbeno netalentiranih jerbo znam svirati triangl!!
ma ne, svirala sam klavir 12 godina, a sad sviram samo, kak bi se reklo- za svoju dušu, a prvo što zasviram je Yesterday od Beatlesa ili Claptona, Tears in heven...
a znam nekad malo i lupat po gitari.. a prvo s čim uvijek krenem je...Stojim na kantunu...
Ne sviram nista. Nije da nisam talentiran jer sigurno jesam, samo sto svirat jos probao nijesam.
jedno 6 mj nisam uzeo gitaru u ruke, inace ja sviram klasicare pa mi je i gitara-klasicna
akusticnu gitaru... oko 5mj... pocelo ovak slucajno.. stari je sviral nekad.. odstajala je na tavanu,,, pa sam ju prelakirao, ocistio, kupio zice i maži... stari par instrukcija, tutoriali s interneta... tamburam kad ulovim vremena prek dana, po pola sata... znam od bareta put ka sreci...
ak se covjek misli bavit DJ-anjem ovak za neke teenie feste i to dosta mu je komp s virtual dj-em i TALENT(bez toga ti ni profesionalna oprema nemoze pomoc)... iz osobnog iskustva... moze se dosta dobro napraviti festa,, premda bi i ja htio jednog dana miksetu,, pojacalo i razglas...
Vuki čo,imam pitanje. Ja bi volila svirat harmoniku , imam novu- dobila sam na poklon. Nešto sam več pokušala učit ali volila bi negdje akorde jednostavne za pjesme .... neznam objasnit... napiše se tekstt i onda ispod stoje akorddi kako svirati. Tako mi je najlakše. Gdje bi to mogla pronač na internetu ? Hvala unapijed,silvana
Bookmarks