kao mali svairao sam klavir. dolazim iz umjetnicke obitelji tako da sam prirodno talentiran i nadarena i roditelji mi sviraju klasicnu glazbu*
* :jasamfacasmajli:
kao mali svairao sam klavir. dolazim iz umjetnicke obitelji tako da sam prirodno talentiran i nadarena i roditelji mi sviraju klasicnu glazbu*
* :jasamfacasmajli:
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Sviram afrički bubanj Djembe, a kad upalim Reason sviram koji god hoćeš instrument.![]()
Svirala sam akustičnu gitaru kad sam išla u glazbenu školu...sad si me podsjetio nisam je DUGO primila u ruke![]()
hahhaha sad mi je pala na pamet jedna uzrecica....sviram k....![]()
Izvorno postao jana
![]()
gotovo. ja nemam šta nadodat, priključujem se gornjem odgovoru(ili u kulturnom obliku; glazbeno netalentiran)
ajd da slozhimo jedan duet...
![]()
![]()
Ja jako dobro sviram kada se najedem graha!!!Izvorno postao jana
![]()
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
HM....ja sam zavrsio glazbenu skolu za klarinet, pa poceo svirati saksofon,pa ucio 2 godine klavir, i 1 godinu gitaru.
Profesori kazu da sam veoma nadaren sa sluhom.
A znate sta sviram sad? Nista. Zasto ? JEr sam dosao do zakljucka da me vise zanima elektronska glazba, a posto neam toliko para za samplere,mixere,gramofone,zvucnike,pojacala i ploce, nista ni od toga. A i sad kad upisem fax,necu imat vremena za to. Ali ,opet samjer sam stvarno imao prilike a nisam ih iskoristio
M R Z I M .T..Com
Pa bar danas to nije problem. Instaliraj si Cubase, Reason, FL Studio ili bilo koji program za produkciju i ako si talentiran već ćeš znati šta ćeš s njima. Najbolji savjet koji ti mogu dati je da jedino uložiš u MIDI klavijature (pogotovo jer si svirao klavir) jer je s njima puno lakše stvarati meledije. Kasnije u neke monitore ...Izvorno postao ILOVETECHNO
Znam kako je to imati ljubav prema elektronskoj glazbi, a nemati para. DJ želim biti od svoje 12-13 godine, a sad imam 22. Do sada sam već moga biti Jeff Mills.Ali nedavno sam rekao dosta i dao si za cilj do kraja godine kupiti dva Technics-a i mixetu. Idem raditi i štediti svaku kunu, a kad skupim tih deset somova, nema sretnijeg čovjeka od mene. Ali tek onda počinju troškovi, ploče, igle, zvučnice, ... Ahhh
takodjer sam svirao isto ko i ti,hrpu godina sam ulozio u to(8) i onda se zahebo i ispiso se,i sad me savjest grize iz dana u dan.Izvorno postao ILOVETECHNO
Klarinet mi jos stoji u koferu zapakiran i skuplja prasinu,a zao mi ga prodat(buffet)
Ali sad sam nesto dogovaro s frendom da napravimo neki band,a treba nam ljudi![]()
Evo i ja se nadodajem ovome...Izvorno postao zerobravo
![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
tja mic po mic imat chemo bend....![]()
..LOL heheIzvorno postao jana
![]()
Izvorno postao lili
aj aj lili znam da i ti to sviras.....join the club![]()
svrala sam violinu 7godina![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks