= Citat = Izvorno postao bluntafari
Pa bar danas to nije problem. Instaliraj si Cubase, Reason, FL Studio ili bilo koji program za produkciju i ako si talentiran već ćeš znati šta ćeš s njima. Najbolji savjet koji ti mogu dati je da jedino uložiš u MIDI klavijature (pogotovo jer si svirao klavir) jer je s njima puno lakše stvarati meledije. Kasnije u neke monitore ...

Znam kako je to imati ljubav prema elektronskoj glazbi, a nemati para. DJ želim biti od svoje 12-13 godine, a sad imam 22. Do sada sam već moga biti Jeff Mills. Ali nedavno sam rekao dosta i dao si za cilj do kraja godine kupiti dva Technics-a i mixetu. Idem raditi i štediti svaku kunu, a kad skupim tih deset somova, nema sretnijeg čovjeka od mene. Ali tek onda počinju troškovi, ploče, igle, zvučnice, ... Ahhh
Ma probao sam sa svim tim programima, ali...neznam, nemam ni vremena se igrati s njima, a i nije to kao kad imas samplere ispred sebe. Pogotovo mixeri, proso sam sve od traktora,virtual dj-a, i svih tih mixera, ali NE POSTOJI taj osjecaj kad imas mixer pravi ispred sebe,i jjjjaaaoooo.......
Ali znam da cu si kad tad kupit cijelu aparaturu, onda cu biti jack heh. Makar u 30-toj.