Sviram gitaru 2 godine. Imam elektricnu i akusticnu. Nemam neke najdraze skladbe sviram sto mi padne na pamet![]()
Dakle zanima me glazbena talentiranost forumaša. Koji instrument ste nekad svirali / još svirate i najvažnije - kada svirate?Osim toga, navedite koje djelo/stvar najradije svirate (ono, da vidite negdje gitaru / klavir / whatever - što biste prvo zasvirali).
Ja sviram gitaru već 6-7 godina, počeo učiti na klasičnoj prve 3 godine, a onda me gušti odveli dalje, tako da sam prešao na jazz & blues. Zadnje 2 godine sam prestao sa svakodnevnim sviranjem, sad je dohvatim (gitaru) samo u pauzama učenja ili kad se smirujem, opuštam itd.. A nešto malo i klavir, ali samo osnovno.
E da, od djela - kad uzmem klasičnu, UVIJEK Asturias, akustičnu - počnem neku improvizaciju ili intro od Summertime, a na električnoj - Nothing else matters.![]()
![]()
Imam akustični Epiphone sunburst cutaway koji sviram povremeno i električni Ibanez RG koji skuplja prašinu ispod kreveta jer se po pojačalu ispišao pas pred godinu dana pa me nekako prošla volja.![]()
Sviram gitaru 2 godine. Imam elektricnu i akusticnu. Nemam neke najdraze skladbe sviram sto mi padne na pamet![]()
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
sviram činele i to najčešće Brahmsa ili narodnjake...
kao mali svairao sam klavir. dolazim iz umjetnicke obitelji tako da sam prirodno talentiran i nadarena i roditelji mi sviraju klasicnu glazbu*
* :jasamfacasmajli:
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Sviram afrički bubanj Djembe, a kad upalim Reason sviram koji god hoćeš instrument.![]()
Svirala sam akustičnu gitaru kad sam išla u glazbenu školu...sad si me podsjetio nisam je DUGO primila u ruke![]()
hahhaha sad mi je pala na pamet jedna uzrecica....sviram k....![]()
Izvorno postao jana
![]()
gotovo. ja nemam šta nadodat, priključujem se gornjem odgovoru(ili u kulturnom obliku; glazbeno netalentiran)
ajd da slozhimo jedan duet...
![]()
![]()
HM....ja sam zavrsio glazbenu skolu za klarinet, pa poceo svirati saksofon,pa ucio 2 godine klavir, i 1 godinu gitaru.
Profesori kazu da sam veoma nadaren sa sluhom.
A znate sta sviram sad? Nista. Zasto ? JEr sam dosao do zakljucka da me vise zanima elektronska glazba, a posto neam toliko para za samplere,mixere,gramofone,zvucnike,pojacala i ploce, nista ni od toga. A i sad kad upisem fax,necu imat vremena za to. Ali ,opet samjer sam stvarno imao prilike a nisam ih iskoristio
M R Z I M .T..Com
Evo i ja se nadodajem ovome...Izvorno postao zerobravo
![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
tja mic po mic imat chemo bend....![]()
..LOL heheIzvorno postao jana
![]()
Izvorno postao lili
aj aj lili znam da i ti to sviras.....join the club![]()
svrala sam violinu 7godina![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Opa mala, kengur iznenađuje![]()
lol,ovo ce ispast glupo,al kaj to znaci? i frendicu sam pitala ni ona nezna (znaci nisam jedina )
edit: znam hohoh![]()
Zadnji uredio mala : 27-09-2006 u 15:20
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ja plays gitara 7 godinaprvo počeo bezze ić na tečaj da ne dangubim po cijele dane, a onda počeo i normalno svirati
Imam Yamahu neku akustarui SX Les Paul-a onog Sunburst
volim svirat zeppeline
skupljam salvetice xD
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Pa bar danas to nije problem. Instaliraj si Cubase, Reason, FL Studio ili bilo koji program za produkciju i ako si talentiran već ćeš znati šta ćeš s njima. Najbolji savjet koji ti mogu dati je da jedino uložiš u MIDI klavijature (pogotovo jer si svirao klavir) jer je s njima puno lakše stvarati meledije. Kasnije u neke monitore ...Izvorno postao ILOVETECHNO
Znam kako je to imati ljubav prema elektronskoj glazbi, a nemati para. DJ želim biti od svoje 12-13 godine, a sad imam 22. Do sada sam već moga biti Jeff Mills.Ali nedavno sam rekao dosta i dao si za cilj do kraja godine kupiti dva Technics-a i mixetu. Idem raditi i štediti svaku kunu, a kad skupim tih deset somova, nema sretnijeg čovjeka od mene. Ali tek onda počinju troškovi, ploče, igle, zvučnice, ... Ahhh
Ja jako dobro sviram kada se najedem graha!!!Izvorno postao jana
![]()
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
ja spadam u grupu netalentiranih...no volim poslušati dobru svirku uz dobro društvo... recimo neki bečarac i harmonika
![]()
Harmoniku
i kada zapalim, snaše padaju tri sela dalje.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
hmm.. sviral sam tamburu od 3. razreda osnovne (prim), u 6. razredu sam sviral u bendu (1. brač), svirali smo vikendima pa čak i jedne svatove... al fora je bila da me to uopče nije interesiralo, domača mjuza, tambure... to ne slušam... sad sviram FL6 i "Razlog", radim od techna do hip-hopa... pa sad....
ne spadam u skupinu glazbeno netalentiranih jerbo znam svirati triangl!!
ma ne, svirala sam klavir 12 godina, a sad sviram samo, kak bi se reklo- za svoju dušu, a prvo što zasviram je Yesterday od Beatlesa ili Claptona, Tears in heven...
a znam nekad malo i lupat po gitari.. a prvo s čim uvijek krenem je...Stojim na kantunu...
govor je izvor svih nesporazuma...
Ne sviram nista. Nije da nisam talentiran jer sigurno jesam, samo sto svirat jos probao nijesam.
Bookmarks