Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 34 od 34
    Forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    6030,6230
    Operater
    VIP, TeleZwei
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bluntafari
    Pa bar danas to nije problem. Instaliraj si Cubase, Reason, FL Studio ili bilo koji program za produkciju i ako si talentiran već ćeš znati šta ćeš s njima. Najbolji savjet koji ti mogu dati je da jedino uložiš u MIDI klavijature (pogotovo jer si svirao klavir) jer je s njima puno lakše stvarati meledije. Kasnije u neke monitore ...

Znam kako je to imati ljubav prema elektronskoj glazbi, a nemati para. DJ želim biti od svoje 12-13 godine, a sad imam 22. Do sada sam već moga biti Jeff Mills. Ali nedavno sam rekao dosta i dao si za cilj do kraja godine kupiti dva Technics-a i mixetu. Idem raditi i štediti svaku kunu, a kad skupim tih deset somova, nema sretnijeg čovjeka od mene. Ali tek onda počinju troškovi, ploče, igle, zvučnice, ... Ahhh
    Ma probao sam sa svim tim programima, ali...neznam, nemam ni vremena se igrati s njima, a i nije to kao kad imas samplere ispred sebe. Pogotovo mixeri, proso sam sve od traktora,virtual dj-a, i svih tih mixera, ali NE POSTOJI taj osjecaj kad imas mixer pravi ispred sebe,i jjjjaaaoooo.......
    Ali znam da cu si kad tad kupit cijelu aparaturu, onda cu biti jack heh. Makar u 30-toj.
    M R Z I M .T..Com

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    K300i
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma ne pričam ti ja o programima za miksanje već za produciranje, sasvim različite stvari.

Normalno da Traktor ne može zamijeniti 2 gramofona (premda se s njime može i puno više), ali bogme programi za produciranje, pogotovo Cubase, mogu zamijeniti sve te semplere, kompresore, sintove, itd.

Dovoljno ti o tome govori što i svjetski poznati producenti danas koriste Cubase i ine umjesto svih tih strojeva. Poslije kada složiš potencijalni hit lako odneseš stvar u studio na profesionalno masteriranje, tad će ti to tak' i tak' biti plaćeno.
    Većina je uvijek u krivu!

http://www.soundclick.com/bluntafaridbc

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Pocket Loox T830
    Operater
    t-mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ILOVETECHNO
    HM....ja sam zavrsio glazbenu skolu za klarinet, pa poceo svirati saksofon,pa ucio 2 godine klavir, i 1 godinu gitaru.
    Profesori kazu da sam veoma nadaren sa sluhom.
    A znate sta sviram sad? Nista. Zasto ? JEr sam dosao do zakljucka da me vise zanima elektronska glazba, a posto neam toliko para za samplere,mixere,gramofone,zvucnike,pojacala i ploce, nista ni od toga. A i sad kad upisem fax,necu imat vremena za to. Ali ,opet sam jer sam stvarno imao prilike a nisam ih iskoristio
    takodjer sam svirao isto ko i ti,hrpu godina sam ulozio u to(8) i onda se zahebo i ispiso se,i sad me savjest grize iz dana u dan.

Klarinet mi jos stoji u koferu zapakiran i skuplja prasinu,a zao mi ga prodat(buffet)

Ali sad sam nesto dogovaro s frendom da napravimo neki band,a treba nam ljudi

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran250 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    MT11i
    Operater
    BHmobile
    Godina
    35
    Bodovi
    13.540
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.540, Nivo: 27
    Bodovi: 13.540, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jedno 6 mj nisam uzeo gitaru u ruke, inace ja sviram klasicare pa mi je i gitara-klasicna

Super-forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    E66, Galaxy S
    Operater
    t-mobile (team)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akusticnu gitaru... oko 5mj... pocelo ovak slucajno.. stari je sviral nekad.. odstajala je na tavanu,,, pa sam ju prelakirao, ocistio, kupio zice i maži... stari par instrukcija, tutoriali s interneta... tamburam kad ulovim vremena prek dana, po pola sata... znam od bareta put ka sreci...

ak se covjek misli bavit DJ-anjem ovak za neke teenie feste i to dosta mu je komp s virtual dj-em i TALENT(bez toga ti ni profesionalna oprema nemoze pomoc)... iz osobnog iskustva... moze se dosta dobro napraviti festa,, premda bi i ja htio jednog dana miksetu,, pojacalo i razglas...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    blackberry
    Operater
    vip
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    heheh jedina ja violinu svirala svi neke gitare
    mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    Samsung Galaxy NOTE
    Operater
    T2
    Godina
    43
    Bodovi
    11.552
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.552, Nivo: 25
    Bodovi: 11.552, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam bubnjeve svirao
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Nov 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vuki čo,imam pitanje. Ja bi volila svirat harmoniku , imam novu- dobila sam na poklon. Nešto sam več pokušala učit ali volila bi negdje akorde jednostavne za pjesme .... neznam objasnit... napiše se tekstt i onda ispod stoje akorddi kako svirati. Tako mi je najlakše. Gdje bi to mogla pronač na internetu ? Hvala unapijed,silvana

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC Sensation
    Operater
    t-mobile
    Godina
    50
    Bodovi
    12.156
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.156, Nivo: 26
    Bodovi: 12.156, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sviram aktivno bubnjeve, bass gitaru nešto rjedje i tu i tamo akustaru...
    nema vece face od Isusa

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. Koje programe za 3650 + par pitanja
    By blozer in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 04-09-2006, 14:30

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove