Dakle zanima me glazbena talentiranost forumaša. Koji instrument ste nekad svirali / još svirate i najvažnije - kada svirate?Osim toga, navedite koje djelo/stvar najradije svirate (ono, da vidite negdje gitaru / klavir / whatever - što biste prvo zasvirali).
Ja sviram gitaru već 6-7 godina, počeo učiti na klasičnoj prve 3 godine, a onda me gušti odveli dalje, tako da sam prešao na jazz & blues. Zadnje 2 godine sam prestao sa svakodnevnim sviranjem, sad je dohvatim (gitaru) samo u pauzama učenja ili kad se smirujem, opuštam itd.. A nešto malo i klavir, ali samo osnovno.
E da, od djela - kad uzmem klasičnu, UVIJEK Asturias, akustičnu - počnem neku improvizaciju ili intro od Summertime, a na električnoj - Nothing else matters.![]()
![]()
Imam akustični Epiphone sunburst cutaway koji sviram povremeno i električni Ibanez RG koji skuplja prašinu ispod kreveta jer se po pojačalu ispišao pas pred godinu dana pa me nekako prošla volja.![]()

Osim toga, navedite koje djelo/stvar najradije svirate (ono, da vidite negdje gitaru / klavir / whatever - što biste prvo zasvirali).
Odgovori uz citat
* :jasamfacasmajli:

Bookmarks