je, a kaj bi ti? sve epizode? za 65kn mjesečno? hah!![]()
je, a kaj bi ti? sve epizode? za 65kn mjesečno? hah!![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
A reklame sto pustaju svakih 5min...Izvorno postao V3rt!g(o)
![]()
Odlična serija samo šteta pa su samo 2 epizode.. Nema previše onih hi-tech dostignuća..
I naravno, nepoznati brodovi i sl. objekti uvijek dolaze sprijeda, a ne recimo vertikalno.. Teleportiranje može proći, ali ovo mi nikad nije bilo jasno![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
po svemirskoj ženevskoj konvenciji, brodovi uvijek moraju doči sprijeda....ak dođu npr...s desna, moraju predati borbu![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Fight the system!
Neka se jave svi zainteresirani za Galacticu opremljeni praznim DVDima i cenerima kojima će platiti pivu, a svi koji su u posjedu istoimene serije neka zagriju pržilice pa da pokažemo tom gnjusnom HTVu kako se gleda jedna od najboljih SF serija svih vremena!![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
LoL.
@BD:A eto, vec sam nekome pisao taj rezime, pa nisam htio prepravljati tj. rezati.
@ostali: AFAIK, otkupili su citavu prvu sezonu...
A ako nisu, then people zapocnite grijat svoje przilice jer mini serija zavrsava opakim cliffhangerom, zbog cega cete htjeti jos, jos i jos malo (kokosa?!).
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Dobro prva sezona... stvarno OPAKO završava.
Ali druga tek... Jbo me pas, najbolji kraj sezone ikad. Jedini način da te ostave da čekaš sa slinama u ustima
@ Chellex: ajde' da se ti i ja još u nečemu slažemo, osim u ocjeni Gogovih i WBovih moralnih i intelektualnih nivoa![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks