imaš možda podrobnije objašnjenje što je to,nisam upoznat sa time?![]()
Evo od sutra, 27.9.2006, HaTeVe kreće na drugom sa Galacticom.
Mene je kolega lani navukao, pa sam u dva tjedna izgutao cijelu prvu i drugu sezonu, i sad jedva čekam 6.10. da krene treća
Jel' još netko to pratio?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
imaš možda podrobnije objašnjenje što je to,nisam upoznat sa time?![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Gnje, neam TV pak nemrem gledat, gnjee, el su otkupili cijelu drugu sezonu il samo 1/3 kak to obicno znaju napravit???Izvorno postao BlueDevil
Ja cem to zgleda morat gledat na DVDima![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
joj to je tek u 2:40! šit, sutra idem radit, nema šanse...![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
HTV2 - 23:10.
Ja gledao. Super serija. Napravio ju je Ronald D. Moore - poznat i kao dobar lik u ST-u. Najpoznatiji njegov uradak na kojem je radio su bili Star Trek: The Next Generation i Deep Space Nine.
Serija je nastavak/remake istoimene serije iz 1983. godine. Radnja se događa 50 godina kasnije nakon originala. Radnja je preuzeta iz "stare" Galactice, tj. događaji se baš referenciraju na one iz prethodne Galactice, ali su likovi potpuno novi. Tj. sve ono što znamo o likovima nije točno, pa tako Adama ne zna da je Gaius Baltar izdajica, Starbuck je žensko (u staroj Galactici je muško), Zack je poginuo u probnom letu, a ne pokušavajući izbjeći stupicu Cylona i slično.
Radnja se događa, kao što rekoh, 50 godina nakon prvog rata između Cylona i ljudi. Cyloni su umjetna bića koja je stvorio čovjek...konkretno otac od starog Gaiusa Baltara i koji su se pobunili protiv ljudi te uništili svih 12 ljudskih kolonija. 13. kolonija - Zemlja, od koje su svi ljudi potekli ne zna se gdje je i predstavlja jedinu nadu za spas preživjelih...
Uglavnom, vrlo napeta i dramatična priča, prepuna neočekivanih zaokreta, potrebno je puno toga žrtvovati, velike kontroverze i slično...ako ste ljubitelj SF-a, uz Star Trek i Stargate, jedna od boljih serija današnjice![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Lijep resume, ttperic, svaka čast
Možda malo previše otkrivaš budućim ovisnicima, ali neka
Gledao sam sinoć, naravno, i dobra je kao i prvi put!
Jeb... mislim da je gamad HaTeVeofska otkupila samo prve dve satipol epizode. Dva pilota, recimo. I ništa više.
Pas mater!!!![]()
je, a kaj bi ti? sve epizode? za 65kn mjesečno? hah!![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
A reklame sto pustaju svakih 5min...Izvorno postao V3rt!g(o)
![]()
Odlična serija samo šteta pa su samo 2 epizode.. Nema previše onih hi-tech dostignuća..
I naravno, nepoznati brodovi i sl. objekti uvijek dolaze sprijeda, a ne recimo vertikalno.. Teleportiranje može proći, ali ovo mi nikad nije bilo jasno![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
po svemirskoj ženevskoj konvenciji, brodovi uvijek moraju doči sprijeda....ak dođu npr...s desna, moraju predati borbu![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Fight the system!
Neka se jave svi zainteresirani za Galacticu opremljeni praznim DVDima i cenerima kojima će platiti pivu, a svi koji su u posjedu istoimene serije neka zagriju pržilice pa da pokažemo tom gnjusnom HTVu kako se gleda jedna od najboljih SF serija svih vremena!![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
LoL.
@BD:A eto, vec sam nekome pisao taj rezime, pa nisam htio prepravljati tj. rezati.
@ostali: AFAIK, otkupili su citavu prvu sezonu...
A ako nisu, then people zapocnite grijat svoje przilice jer mini serija zavrsava opakim cliffhangerom, zbog cega cete htjeti jos, jos i jos malo (kokosa?!).
Dobro prva sezona... stvarno OPAKO završava.
Ali druga tek... Jbo me pas, najbolji kraj sezone ikad. Jedini način da te ostave da čekaš sa slinama u ustima
@ Chellex: ajde' da se ti i ja još u nečemu slažemo, osim u ocjeni Gogovih i WBovih moralnih i intelektualnih nivoa![]()
Mislio sam na završetak pilota...ne na Kobol's Last Gleaming
Zamolio bih sve koji nisu gledali BSG da ne čitaju ovo:
Selektiraj da vidiš spoiler...
Što se tiče kraja druge sezone...ah, klasični klišej iliti nadosnimljeni nastavak. Takve najviše mrzim. Recimo između ostalog zato su mi ENT cliffhangeri Shockwave (dio 1) i Zero Hour očajno loši, jer nisu obavezni, tj. nisu integralni dio radnje.
Lay down your burden (dio 2) mi je recimo dobar do trenutka "One year later"Očito je, zapravo preočito da su zadnji taj dio nadosnimili kad su scenaristi čuli da će biti 3. sezone, pa da stvari naprave napetijima dodaju zadnjih 15 minuta koji je naravno toliki klišej da je to za ne povjerovat i ne očekivat od Galactice.
A LOL!![]()
Da vidim te koji neće spoiler čitat![]()
![]()
Opet spoiler (odgovor):
Ono, padnu tamo na planetu, nasele se, i onda odjednom evo njih... Meni je čist ok bilo... Nego, jesi gledao ovih 7 webisoda koje su izašle dosad?
Idite kvragu, niste fer!:grrr:
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
A kog vraga čitaš nevidljivo i skriveno? A?
Voajerčino![]()
![]()
![]()
hehe, ja nis cital
Enivej, navodno je treca jos zesca, gledo sam isjecjke na stranicama ekipe kaj je radila CGI, i izgleda FEST, navodno puno vishe svemirskih bitki itd![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Joj, kad će taj šesti
Svakoj budali njegova zabava, svakome se drugo sviđa/ne sviđa, ali činjenica je da su stvarno iz epizode u epizodu napete, da nema puno slacka (ako uopće). Nije ona varijanta da gube vrijeme, da rastežu radnju ko sapunice. Ono, sapunicu ne vidiš 10 epizoda, pogledaš jedanaestu i ko da si ih sve gledao. Ovdje jednu izgubiš i panika je![]()
zna li netko, hoće li možda biti repriza jučerašnje epizode?
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Ako se dobro sjećam teleteksta, na prvom je bila u nekih 3 ujutro. Mislim.
Bookmarks