kakav fuckin' europski duh? lol
nema uopće europskog duha...ovaj klemenčić mi radi bolje prerade..makar se nemogu uspoređivat
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
kakav fuckin' europski duh? lol
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ma lol..kuiš jebeno podsjeća da je amer...kuiš...to je 100%amer..kakav švabo..to mrzim...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
da, marcus je njemac ali prije toga se bavio americkim muscle carsima pa neka je americko, sta. ali carski je.
...i drmaju bubregeIzvorno postao Vuki
![]()
dobri su za vidit, ali nebi se bas na njima rado vozila duze od 20km.
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
sile, jel ti to postupno ubacujes jos epizoda ili kako? jer u naslov si stavio *'sve epizode' a ukupno ih ima daaaleko vise
Da postupno. Nemrem sve dic odjednom nes me net hebe. Dize s 260 inace a sad mi radi s 17 ma njesra. A i pored ovog dizem jos 100 stvari.
hoces rec da ti upoadas te serije na rapidshare? onda svaka cast.inace, na torrentu ima.
Narafski![]()
Bookmarks