po defaultu nemres stavit zvuk koji oces ,al imas na samsung djelu foruma objasnjeno kak mjenjat zvukove za sms....Izvorno postao gogo666
a kaj se tice kvalitete , mob je vrhunski kao i vecina samsunga
sada imam W800, prodajem ga i mislio sam si uzeti E900, zanima me misljenja o tom samsungu, koliko sma vidio da imaju podosta slicne funkcije, samo sto vidim da e900 nema radio, ok i ne smeta mi toliko...
koliko je to stabilan mob? i da li za zvuk poruke mogu staviti sto god hocu?
nisam nikada ima samsunga pa me zanima sto se kvalitete tice da li cu se razocarati u usporedbi sa SE?
hvala
po defaultu nemres stavit zvuk koji oces ,al imas na samsung djelu foruma objasnjeno kak mjenjat zvukove za sms....Izvorno postao gogo666
a kaj se tice kvalitete , mob je vrhunski kao i vecina samsunga
ako kupim a cini se da sam prodao svoj moram si to nekak namjestiti jer meni uvijek neke krave mucu i sl...
E900 je odličan telefon samo nije mu kamera tolko čista ko na W800 i nema autofokusa![]()
koliko znaci taj autofokus? a mislim da cu prezivit bez te kamere vec nekako...
i sta se s njim dobije sve u kompletu sa e900?
Najviše ti fali autofokus kod teksta kad slikaš da ti izoštri kad slikaš na blizu
moze se prezivjeti i bez autofocusa ako je optika dobra.
a cekam da mi se jave svi koji su rekli za mob, pa onda cu 99% uzeti samsunga...
autofokus ti nije nesto neophodno...
Zavisi šta slikaš
w800 ima autofokus a e900 bolji ekran
autofocus ni ne koristiš ako puno ne slikaš tako da ti ne treba...ja sa svojim d820 ne slikam puno, ali opet slikam![]()
e i uzmi e900![]()
je, je, evo uzeo sam ga, prelijep mi je mob, ali prvi puta da imam samsunga tako da imam nekih zamjerki ali ok...
kojih zamjerki? ja ga planiram uzet pa me zanima
nebi se složio , bez autofokusa ta ti optika neznaći ništaIzvorno postao zmija
opet pricas nebuloze,razlika je minimalna!Izvorno postao vatrogasac1
kladim se kada bih pomijesao slike slikane sa w810 i d600 da nebi znao cije su koje
Izvorno postao sonyck
ja bi znao jer sa svakim mobitelom koji sam imao ,slikam istu sliku u istim ili slićnim uvjetima te ih usporedim sa svakim sljedećim mobitelom koji nabavim ... možeš imat " savršenu " optiku al ako nemaš autofokus da je izoštri sve pada u vodu , pogotovo u zatvorenim prostorijama i kad je slabo osvjetljenje ...
Bookmarks