Teo Bartulović (Apocalypso) je na eventu u New Yorku. Ako ga želite nešto pitati iz prve ruke, postajte ovdje http://www.symbian-freak.com/forum/v...?p=85556#85556
Teo Bartulović (Apocalypso) je na eventu u New Yorku. Ako ga želite nešto pitati iz prve ruke, postajte ovdje http://www.symbian-freak.com/forum/v...?p=85556#85556
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
E ***** tog idiota što je okrenuo ovaj E50 i tako uslikao. Sad moram vrat iskrivit![]()
@ Mile
VGA ekran? Mozda, no ne za ovaj model jer Nokia nema obicaj eksperimentirati sa top modelima.
Sudeci prema velicina, specifikacijama i mogucoj cijeni, pitam se zasto bi itko kupio ovo a ne PDA...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ja sam VGA ekran spomenuo u kontekstu nasljednika, jer su već prije godinu dana pustili informaciju da će S60 u budućnosti podržavati VGA ekraneIzvorno postao rospaya
A ovo drugo, pa ovaj lik na eventu je i rekao da je ovo "all in one" i telefon, pda, gps, kamera, itd
EDIT: još jedna digresija. Mogli su nakon toliko vremena i tolko zarađenih para, već jednom stavit i malo jaču mem. karticu unutra a ne ovu od 128 MB. Svaki, ali svaki kupac ovog telefona će odmah kupiti novu i to onu od 2GB, jer na ovu defaultnu ne stan ni 5 min. videa
Zadnji uredio Drug Mile : 26-09-2006 u 18:24
mob bijesno izgleda,jedino imam insekt da ce mu mehanizam bit zajeban kao kod n80.
Odlicno izgledaju ovi ME modeli, trebali su napraviti crne maske za osnovne izvedbe mobitela... Jedino ne znam zasto uzimaju te ogromne slusalice?
pljujte vi po n95 kolko god hoćete...
ALI, ovo je najbolji mobitel koji sam ja vidio!!!
-gps, wlan, qvga ekran, 5mp kamera, hsdpa, A2DP bluetooth
-sve to u pišljivih 120 grama i manjem kučištu od jedne 6680 koja se smatra manjim smartphone-om!!!
da ima ekran na dodir, bila bi bolja i od bilo kojeg pocket pc-a kojeg znam...
a to da će idući biti bolji i imati vga ekran i xenon flash... naravno da je istina, i hvala Bogu da je tako!!!
Ma dosta mi je vise Nokije i stalnog hypea oko svakog usranog modela. Novi 8310 sa garancijom je nekih 3400 kn, a ima QVGA ekran, WiFi, BT, 1.3 mpx kameru, 200 MHz procesor i dosta memorije. Ne da mi se cekati da cijena ovome padne na 5000 kn pa da izade novi model sa novim standardom kojeg jednako tako moram imati.Izvorno postao Drug Mile
Pfff Nokia, ocekivao sam vise, narocito zato sto S60 smartove najvise kupuju ljudi koji su i prije imali neki S60 mobitel.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks