budalastina tipicna za nokije!!!mozda takva baterija i nece smetati onima koji vole puniti mob dva puta dnevno![]()
![]()
![]()
budalastina tipicna za nokije!!!mozda takva baterija i nece smetati onima koji vole puniti mob dva puta dnevno![]()
![]()
![]()
Još jedna digresija. S obzirom na težište telefona, tek će ovdje biti zajeb pisati poruke jednom rukom.
Ovaj, pa meni JAKO JAKO liči na N83... ili su ono bile slike od N95?![]()
Ful su mi mobiteli slični...
Ali ono što mi je prvo upalo u oko je ekrančina...
Fakat su supjeli strpat dosta toga u "malo" (za symb nokie) kućište...
ALi fakat su ga opet zahebali sa tom baterijom... Kud ćeš pobogu brate u takav stroj staviti 950mAh... Trebali su bar 1100mAh ili više... Sve ispod toga je vjerojatno dovoljno za jedva 1 dana rada mobitela...![]()
Što se tiče pisanja poruka, možda bi , Druže Mile, i moglo biti problema, jer mi se čini da je tipkovnica "dosta pri dnu", tj težište je "visoko" pa bi moglo biti problema da se mob mora držat sa obje ruke dok pišeš SMS...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
@Ićo, izgleda da su glasine krivo protumačile naziv. N83 očito ne postoji, nego je to N95. Stvorilo je malu zbunjozu. Nema veze. Eto jedino mi nije jasno kako su u E61 uspjeli strpat 1500 MAh bateriju, a ovdje 50% slabiju. Možda će i to biti "novost" na slijedećem announcementu.
izgleda sa se u nokiji neki pametnjakovic zaista trudi uvijek nesto sjebati![]()
![]()
![]()
ajooooooj.... neeeeeeeeeeeeeee........
poglrdajte gornji ljevi rub telefona......(najbolje se vidi na 3. slici)
dođe mi da plačem
Da, mobiteli možda izgledaju isto ali ovaj N95 može slide pomaknut dolje (da mu se prikažu tipke za mp3) dok N83 nemože, a da N83 postoji potvrđuje i ova slika!
Razlike se vide u navigacijskim tipkama (pogotovo crvena, zelena)
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
N83 ne postoji, barem ne na ovom eventu. Zajeb je sa spy slikama. (IMHO)
Ono što mi privlači pažnjku, a ne znam koliko je istina da HSDPA na ovom uređaju podržaba 3,6 mbps.
ali gle, najbolje je to što ove slike ne reklamiraju N83 nego crystal case za N83... na koju foru već proizvode taj crystal ako ona ne postoji niti će bit
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
pa ja reko... da i meni se čini da je krivo protumačeno...Izvorno postao Drug Mile
BTW: baterija nije 50% slabija nego na E61, već samo 36.6667 puta slabija...![]()
![]()
Ali meni fakat zanima koliko će realno držati ta baterija od 950mAh sa tolikom ekranom i tolikim funkcijama... Trebat će nositi rezervnu valjda...![]()
![]()
A što je to na tom rubu? Ja neprimjećujem ništa čudno...Izvorno postao symibman
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
nokia danas službeno predstavila N95
http://www.gsmarena.com/nokia_n95-1716.php
opak telefon,ali će biti skup, moja procijena oko 7000kn kad izađe
- Red-Gsm.net -
Teo Bartulović (Apocalypso) je na eventu u New Yorku. Ako ga želite nešto pitati iz prve ruke, postajte ovdje http://www.symbian-freak.com/forum/v...?p=85556#85556
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Bookmarks