OK, al još uvijek nemrem skužiti kaj taj flat kabel povezuje kad swu tipkovnica, ekran i matična spojeni u jedan komad...
OK, al još uvijek nemrem skužiti kaj taj flat kabel povezuje kad swu tipkovnica, ekran i matična spojeni u jedan komad...
Bom Chicka WahWah
Punjač, odnosno utor za punjenje i matičnu.Izvorno postao PhytoSculpt
Mislim da ipak neću zamijeniti, jer ako mi taj flat rikne na tako skupom mobu onda je to zaheb...a i sam veliš da te zezao na 8910...
Znači koliko sam skužio, taj flat povezuje jedino punjač, odnosno taj utor za punjenje sa ostatkom telefona?
Bom Chicka WahWah
Izvorno postao PhytoSculpt
Tako je bilo na 8910. I kad sam ga rastavio, vidio sam da flat stalno struže uz stijenku oklopa. To je uvijek stvar sa skupim telefonima - maziš ga, paziš ga i bilo što da se desi, ne možeš naći dijelove (jer su rijetki), a i unatoč svoj pažnji, kad - tad padne na pod. Stresne situacije. Posebice ako ti mob služi za RAD, ne za šminku..
A šta je sa baterijom? Šta se i ona "muva" sa ekranom i tipkovnicom??Izvorno postao PhytoSculpt
BTW: ja mislim da isto nebi mijenjao... Koliko vidim, mob je po specifikacijama lošiji od 6230i, a skuplji je zbog aluminijskog kućišta i klizno mehanizma...Mislim da si donio dobru odluku...
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
A koliko dođe u Nokiji ili na crno flat kabel za 8800?
Bom Chicka WahWah
Ovaj mob mi se cini ekstra kvalitetno napravljen pa mislim da nebi trebao imati vecih problema.Flat kabel ti na crno srede za 300-tinjak kn.
Megane 1.9 kaže da flat kabel za 8800 dođe minimalno 600kn (samo flat), a ako se uz flat mora popravljati i ekran, tipkovnica il nekaj slično, cijena prelazi debelo 1000kn...onda uopće ne želim znati koliko dođe u Mobisu...
Bom Chicka WahWah
Bookmarks