Ne kužim koja je onda svrha tog flata kad su tipkovnica, display i matična u jednom komadu i oni se izvlače iz onog metalnog kućišta...
Ne kužim koja je onda svrha tog flata kad su tipkovnica, display i matična u jednom komadu i oni se izvlače iz onog metalnog kućišta...
Bom Chicka WahWah
I 8910 se izvlačila iz oklopa.. i ima flat kabel..Izvorno postao PhytoSculpt
![]()
OK, al još uvijek nemrem skužiti kaj taj flat kabel povezuje kad swu tipkovnica, ekran i matična spojeni u jedan komad...
Bom Chicka WahWah
Punjač, odnosno utor za punjenje i matičnu.Izvorno postao PhytoSculpt
Mislim da ipak neću zamijeniti, jer ako mi taj flat rikne na tako skupom mobu onda je to zaheb...a i sam veliš da te zezao na 8910...
Znači koliko sam skužio, taj flat povezuje jedino punjač, odnosno taj utor za punjenje sa ostatkom telefona?
Bom Chicka WahWah
Izvorno postao PhytoSculpt
Tako je bilo na 8910. I kad sam ga rastavio, vidio sam da flat stalno struže uz stijenku oklopa. To je uvijek stvar sa skupim telefonima - maziš ga, paziš ga i bilo što da se desi, ne možeš naći dijelove (jer su rijetki), a i unatoč svoj pažnji, kad - tad padne na pod. Stresne situacije. Posebice ako ti mob služi za RAD, ne za šminku..
A šta je sa baterijom? Šta se i ona "muva" sa ekranom i tipkovnicom??Izvorno postao PhytoSculpt
BTW: ja mislim da isto nebi mijenjao... Koliko vidim, mob je po specifikacijama lošiji od 6230i, a skuplji je zbog aluminijskog kućišta i klizno mehanizma...Mislim da si donio dobru odluku...
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
A koliko dođe u Nokiji ili na crno flat kabel za 8800?
Bom Chicka WahWah
Da li su u jednom komadu ili nisu neznam...
Uglavnom, taj mehanizan je meni čudan...
Ali mob izgleda prehebeno, i jedino na što bi trebalo pazit je da se ne ogrebe previše...
Ali nigdje na netu nisam nisam pročito da se spominje flat kabel kod 8800...
A možda ga i nema...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks