Ima mob garanciju nekog privatnog servisa još 7-8 mjeseci...inače, ja bi dao D600 i Kg800 za 8800 i SE T230, znači 2 za 2...miče se ekran i tipkovnica i sve se miče, kao da sve izlazi iz onog metalnog kućišta...ne znam di je flat tu i čemu služi...
Ima mob garanciju nekog privatnog servisa još 7-8 mjeseci...inače, ja bi dao D600 i Kg800 za 8800 i SE T230, znači 2 za 2...miče se ekran i tipkovnica i sve se miče, kao da sve izlazi iz onog metalnog kućišta...ne znam di je flat tu i čemu služi...
Bom Chicka WahWah
A brijem da je flat negdje iza tipkovnice i vjerojatno povezuje tikovnicu i displey i matičnu ploču...![]()
A druga je stvar ako ima garanciju...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ne kužim koja je onda svrha tog flata kad su tipkovnica, display i matična u jednom komadu i oni se izvlače iz onog metalnog kućišta...
Bom Chicka WahWah
I 8910 se izvlačila iz oklopa.. i ima flat kabel..Izvorno postao PhytoSculpt
![]()
OK, al još uvijek nemrem skužiti kaj taj flat kabel povezuje kad swu tipkovnica, ekran i matična spojeni u jedan komad...
Bom Chicka WahWah
Punjač, odnosno utor za punjenje i matičnu.Izvorno postao PhytoSculpt
Mislim da ipak neću zamijeniti, jer ako mi taj flat rikne na tako skupom mobu onda je to zaheb...a i sam veliš da te zezao na 8910...
Znači koliko sam skužio, taj flat povezuje jedino punjač, odnosno taj utor za punjenje sa ostatkom telefona?
Bom Chicka WahWah
Da li su u jednom komadu ili nisu neznam...
Uglavnom, taj mehanizan je meni čudan...
Ali mob izgleda prehebeno, i jedino na što bi trebalo pazit je da se ne ogrebe previše...
Ali nigdje na netu nisam nisam pročito da se spominje flat kabel kod 8800...
A možda ga i nema...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks