Onda možda nije imala flat kabel pošto ti mob nije reagirao kad si ga otvorio, nego je poklopac bio samo za šminku...Izvorno postao ::wrangler::
Onda možda nije imala flat kabel pošto ti mob nije reagirao kad si ga otvorio, nego je poklopac bio samo za šminku...Izvorno postao ::wrangler::
Bom Chicka WahWah
Otvorio sam ja mob nakon toga i flat je bio tamo. Samo što je kontakt otišao negdje; neki serviser mi je rekao da je popravak skup, tako da sam poklonio mob jer me to živciralo.Izvorno postao PhytoSculpt
A koja je fora s 8800? Imam ponudu da dam za 8800 + Siemens CX70 svoj D600 & Kg800...stvar je u tome kaj je 8800 bez garancije, a ne znam dal ima flat i koliko je flat kvalitetan...Nokia je stara neka 4 mjeseca...
Bom Chicka WahWah
Da sam na tvom mjestu, ja to ne bih radio. Primamljivo koliko je, 8800 cijena jako jako pada, nema garanciju.. Radije prodaj ova 2 pa kad budeš iamo ca$h, um se razbistri..
To je istina, ali pogledaj da i 8910i drži cijenu još uvijek na nekih 1300-1400kn, tako da ne vjerujem da će 8800 cijena brzo pasti...prije će na cijeni izgubiti Kg800 i D600 (koji je već dosta izgubio)...8800 će držati cijenu oko minimalno 2500kn još dosta vremena...pa i u dućanima im je cijena oko 6000-6500kn...
Bom Chicka WahWah
Kaže lik da je 8800 proizvedena u Njemačkoj, jel to OK? Znam da su mađarske Nokie dosta nekvalitetne, za razliku od finskih koje su odlične...
Bom Chicka WahWah
Hm... aj da bar ima nekakvu garanciju ili njemačku ili gdje je već kupljen...
Šta ja znam... ipak dat 3 moba za jedan je malo, po meni neisplativo... Jedino što će 8800 dosta držati cijenu...
ALi meni mob i nije nešto... Ima svojih prednosti, ali ima i nedostataka... Tako da neznam...![]()
Što se tiče flet kabela, mislim da ga mob ima... jer koliko sam skužio miče se ekran...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
8910i? 1200kn? ma gdje.. u oglasicima nema skuplje od 800kn. ..cak se i za 600kn moze naci.Izvorno postao PhytoSculpt
Bookmarks