Slucajno sam pobrisao Colour scheme od siemensa M55. Nalaze se pod "Pregled datoteka",pa "Colour scheme". Molim da mi netko posalje mailom Colur scheme za M55. Mogu se skinuti preko data kabla pa na mail. Unaprijed hvala.
Slucajno sam pobrisao Colour scheme od siemensa M55. Nalaze se pod "Pregled datoteka",pa "Colour scheme". Molim da mi netko posalje mailom Colur scheme za M55. Mogu se skinuti preko data kabla pa na mail. Unaprijed hvala.
ne kužim? obrisao si taj direktorij?
samo ga ponovo napravi pomoću data exchange software i naravno sa data kabelom, i onda ubaci koje god hočeš sheme boja, a možeš ih i sam napraviti.
potreban program s kojim možeš raditi svoje sheme boja možeš skinuti na http://tau6.cjb.net , a data exchange software mislim da ima na www.siemens-java.com
maraschino - PTICICA
bio bih ti zahvalan da mi samo poslaljes ikonice mailom. Bronze,Classic,Cooper,Lead i Tin. Mail: spider-man@mail.inet.hr Hvala.
3aTmr:
A mogu li se te sheme ubacit u mob preko maila(pošto nemam data kabela)?
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
preko maila? pa mislim da bi moglo, tj pošalješ ga kao attachment, pa spremiš fajl u taj folder.
nisam siguran 100%, ali ne vidim zašto ne bi moglo
maraschino - PTICICA
samo neka mi netko tko ima data-kabel skine na desktop ikonice Colour schema (Tin,Classic,Bronze,Cooper i Lead) i to mi posalje mailom. Ja imam data kabel i ubacicu ih lako. Hvala.
Intraceptore, o cemu ti pricas??? Ja tebe nista ne kuzim? Kako si uspio obrisati defaultne scheme??? To se ne moze! Moj frend je obrisao cooper, ali ne zna ni sam kako, ali sad ju ne moze mjenjati, moze mjenjat samo zadnju, ali ne moze ju obrisat.
I te 3 defaultne color scheme nemaju svoje fajlove, one nisu u flex memoriji i ne mogu se nikako izvuci. Samo bronze.col se moze. I kakav classic? Nema toga kod mene.
Bookmarks