Kakav primjer nesebičnog altruizma! klap klap klap
![]()
...... koji bi mogao pomoći svim osobama koji još ne znaju uploadat sliku na imageshackCode:http://www.imput.net
no, šalu na stranu, projekt je za svaku pohvalu, također sa jednostavnim korištenjem. upload je brz, čak i sa sporom vezom. nakon uploada, također se otvaraju svi mogući linkovi, dakle;
Direktan link za sliku
Kod za ubacivanje slike u HTML editore
Da ostavite post na forumima za vašu sliku - samo link na sliku
Link za thumb sliku u jpg formatu
- mala slika na koju ako se klikne otvara sliku u orginalnom formatu
Imput.net TOOLBAR
Također su napravili i toolbar za što lakše korištenje(namjenjeno osobama nježnijeg spola)
.....stoga djevojke, slobodno testirajte, isprobajte sve kombinacije uploada onih vaših slika iz arhive.....pokažite se u najboljem svjetlu na prvom hrvatskom image hostingu
![]()
Zadnji uredio zerobravo : 25-09-2006 u 16:38
Kakav primjer nesebičnog altruizma! klap klap klap
![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
OFF: no korisno
za sve one koji poput mene ne znaju hrvatske, specijalno-filozofske rječice, pa se koriste googleom da bi saznali što je altruizam:
izvor: See-RANAltruizam je naklonost i ponašanje kojem je cilj pomoganje drugome u kojem se ne očekuje neka vrsta nagrade od drugih. To je ono ponašanje koje se obično opisuje kao “nesebično” jer su interesi drugih stavljeni iznad interesa pomagača.
E bas sam isprobao...
Super , bez problema....
Pozdrav
Igor02
Super je to što je moguće uploadati fotku do čak 3 MB, a i stvaranje galerije nije za baciti![]()
Pohvala na altruizmu![]()
kasnije ce i oni smanjiti na 1 MbIzvorno postao andrija
![]()
...i server je već down![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Piše na njihovom blogu da se ponekad dešava da oni koji su na T-Comu ne mogu na stranicu i da to nije problem kod njih nego kod T-Coma.Izvorno postao XLR8R
cao ljudi ne mogu a da vam ne javim i za nas sajt. bas me zanima sto cete reci o ovome![]()
www.pticica.com
ok, ali to je trebalo ić u promociju web stranica!
http://cafe.mobil.hr/forumdisplay.php?f=60
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
moze. nema problema.
Bookmarks