Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 50

Threaded View

Banned
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    N70 + 1gb x 68....
    Operater
    ViP
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Symbian FAN
    Tako i sa 3.2 Mpx...savite na 1 MPx i slike super kakvoće... ma mljac
    Il si kupi fotic od 8.1 pa mljac...

Neznam o vise moze pratit te trendove a i st aljudima vrijedi kupit N83 za soma eura kad ce za 2-3 mjeseca naprimjer SE izdati neki mob od 7mpx i tak u nedogled ali sve je to marketing da se to ne radi nebi bilo para ali mene zadivljuju ljudi koji padaju na te fore i uvijek zele imati najbolje znajuci da to nema smisla trebas nac nes kaj tebi pase ali ko voli nek izvoli odnosno ko moze nek si kupuje svaka 2 tjedna mob ak hoce...

Nokia sa blicom radi glupost i to vis enego nervira to je bezobrazno doslovno ko da ti netko pljune u facu i na takav mob bace takav blic ali to im samo skodi i ako jos tako nastave nece uskoro ni nokia biti sto je nekad bila...

Zbog sitnica se kupci gube ja definitivno iz principa nebi kupio N83 sam zbog blica

= Citat = Izvorno postao iwek
    (taman bi mi pokrilo onaj hebeni fakin t-mobile natpis nasilu uguran izmedju ekrana i joysticka)
    pusti si nokte koji dan i to rijesis bez problema mene je zivciralo starasni i stvarno se ful lako izgrebe dolje bez ikakvih ostecenja a kad pocnes skuzit ces mozes i sa mrvicu acetona probat (ja nisam ali cini mi se da i tim ide lakse)mene sad jebe sam ona odostraga na poklopcu kamere
    Zadnji uredio Negativac : 26-09-2006 u 00:10

Slične teme

1. Download uputstava za Nokia telefone
    By Downloader in forum Nokia
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 26-12-2004, 11:40

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove