Il si kupi fotic od 8.1 pa mljac...Izvorno postao Symbian FAN
![]()
Neznam o vise moze pratit te trendove a i st aljudima vrijedi kupit N83 za soma eura kad ce za 2-3 mjeseca naprimjer SE izdati neki mob od 7mpx i tak u nedogled ali sve je to marketing da se to ne radi nebi bilo para ali mene zadivljuju ljudi koji padaju na te fore i uvijek zele imati najbolje znajuci da to nema smisla trebas nac nes kaj tebi pase ali ko voli nek izvoli odnosno ko moze nek si kupuje svaka 2 tjedna mob ak hoce...![]()
Nokia sa blicom radi glupost i to vis enego nervira to je bezobrazno doslovno ko da ti netko pljune u facu i na takav mob bace takav blic ali to im samo skodi i ako jos tako nastave nece uskoro ni nokia biti sto je nekad bila...
Zbog sitnica se kupci gube ja definitivno iz principa nebi kupio N83 sam zbog blica
pusti si nokte koji dan i to rijesis bez problema mene je zivciralo starasni i stvarno se ful lako izgrebe dolje bez ikakvih ostecenja a kad pocnes skuzit ces mozes i sa mrvicu acetona probat (ja nisam ali cini mi se da i tim ide lakse)mene sad jebe sam ona odostraga na poklopcu kamereIzvorno postao iwek
![]()

Bookmarks