Izgleda da ima crystal case da...
Izgleda da ima crystal case da...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Nije da kenjam, ali moram primijetiti a su opet pukli obični led fleš. Znači opet nepotpun uređaj koji će koštati 7000 kuna
wow, mobitel super izgleda... al mi se cini da ce biti debel...ma nema veze...
gdje je nestao popport?! ima na dnu utor koji izgleda kao da je za mini usb, al je prekriven limom... bilo bi zakon kad bi se ta zaštita mical, npr. držiš neku tipku il tak neš...![]()
jeste primjetili naziv moba? piše n83!!!
Zadnji uredio Symbian : 25-09-2006 u 08:38
E sad si pretjerao...netreba meni xenon i sl. gluposti... naravno da bi bilo bolje ali definitivno nije manaIzvorno postao Drug Mile
Pa o N83 i govorimo...Izvorno postao symibman
![]()
slažem se sa drugom,nevidi se neki veliki progres čim je led dioda postavljena kao flash nije dobar znak
da sam sebe citiram... to su dvije različite stvari...Izvorno postao Symbian FAN
nije mana ako ostaju na istom kao i do sad? ..što ne daje dobre rezultate.
Mob izgleda čist OK, ali mi se čini da je malo deblji od N80...
Ja bi isto reako da ima crystal case, al opet..![]()
Ali to je opet razbacivanje megapixelima... malo bezveze...
Samo me zanima koliko će biti displey (fizički i u pixelima)?
Da, nema pop-porta, ima miniUSB, bar tako izgleda... Jedino što mi se nesviđa, su tipke za izbornik i ona multimedijlna tipka... nekako ispada da su ostale tipke jako male i da bi moglo doći do određenih problema kada hoćeš stisnut tipke koje se nazale oto te 2 tipke (znači javiti se, poklopiti...)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Da daaa.. Ledica, a kao dodatna oprema dolaze magnezijeve lampeIzvorno postao Drug Mile
![]()
Naravno, sa nokia brandingom..
Ne želim sada pametovati jer me prosto strah. Toliko smo čekali, hvalili, uzdizali na tron N80 i N91... Tresla se brda, a ni miš se ne rodi.
Mob izgleda jako primamljivo. Lijep dizajn i vjerojatno zadnje tehnologije ugrađene unutra.
Što s baterijom, klimavim kućištem, LED umjesto prave bljeskalice, novi OS (koji je koma na svim novim Symbianima zbog nekompatibilnosti sa starim programima).
Ne bih htio uzdizati u nebo Nokiju 6680, ali ja se tako skoro neću odreći tog moba pošto smatram da još nije dobila nasljednika.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Evo javio se Teo (Apocalypso) iz New Yorka i zbori da je malko razočaran specifikacijama dotičnog uređaja.
Evo, Druže, meni se nije javio, ali sam malo pročačkao po netu. Ove slike koje sam našao malo su manje reprezentativne od onih na početku teme.Izvorno postao Drug Mile
http://www.newlaunches.com/archives/...83_spotted.php
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
dobarm, ne kazem, ali definitvno ne vrijedi svoje noce, a i to sto je nepoptuno nije novost, jer nokia uvijek tjera da kupis novi uredaj.
Bookmarks