jako dobro izgleda,zaštita leče dobro izvedena
djeluje mi kao da je u crystal casu nekakvom
Mislim da su priče ipak istinite... mislim da imamo poštenog N80 nasljednika
![]()
i izgleda da ovaj ima feder za slide![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
jako dobro izgleda,zaštita leče dobro izvedena
djeluje mi kao da je u crystal casu nekakvom
Zanimljivo je to razbacivanje pixelima, umjesto da se poradi na boljem algoritmu za kameru. Još jedan primjer markerntiškog preseravanja. Al dobro, nadam se da su turnuli HSDPA u ovaj uređaj, jer su im zadnji modeli što se toga tiče malko "out of date"
Izgleda da ima crystal case da...
Nije da kenjam, ali moram primijetiti a su opet pukli obični led fleš. Znači opet nepotpun uređaj koji će koštati 7000 kuna
wow, mobitel super izgleda... al mi se cini da ce biti debel...ma nema veze...
gdje je nestao popport?! ima na dnu utor koji izgleda kao da je za mini usb, al je prekriven limom... bilo bi zakon kad bi se ta zaštita mical, npr. držiš neku tipku il tak neš...![]()
jeste primjetili naziv moba? piše n83!!!
Zadnji uredio Symbian : 25-09-2006 u 08:38
E sad si pretjerao...netreba meni xenon i sl. gluposti... naravno da bi bilo bolje ali definitivno nije manaIzvorno postao Drug Mile
Pa o N83 i govorimo...Izvorno postao symibman
![]()
slažem se sa drugom,nevidi se neki veliki progres čim je led dioda postavljena kao flash nije dobar znak
da sam sebe citiram... to su dvije različite stvari...Izvorno postao Symbian FAN
nije mana ako ostaju na istom kao i do sad? ..što ne daje dobre rezultate.
Mob izgleda čist OK, ali mi se čini da je malo deblji od N80...
Ja bi isto reako da ima crystal case, al opet..![]()
Ali to je opet razbacivanje megapixelima... malo bezveze...
Samo me zanima koliko će biti displey (fizički i u pixelima)?
Da, nema pop-porta, ima miniUSB, bar tako izgleda... Jedino što mi se nesviđa, su tipke za izbornik i ona multimedijlna tipka... nekako ispada da su ostale tipke jako male i da bi moglo doći do određenih problema kada hoćeš stisnut tipke koje se nazale oto te 2 tipke (znači javiti se, poklopiti...)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Sve je to lijepo i fino, no gdje je mobitel tipa 6600 ili 6630 kojeg mozes bez straha baciti na pod i ne bojati se da ce se raspuknuti na 100 dijelo9va ili ogrebati?
Ne govorim o rugged mobitelima nego o finoci kucista. Nikad ne bi kupio mobitel na koji trebam toliko paziti da ga se bojim koristiti.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
hm,a što je sa serijom mda, jedan njihov pad na krivu točku i ode cjeli telefon
uuu najs mob. po meni nije prevelik, nakon 6600 meni ništ nije veliko![]()
MDA serija je PPC, dok S60 usporedujem sa WM 5.0 Smartphone serijom, koja je prilicno izdrzljiva.Izvorno postao sodom
Sto se PPC-a tice, nikad ga ne bi namjerno bacio na pod, sa bilo koje visine jer su oni puno osjetljiviji.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
da,no mislio sam na mda2 koji si koristio koji je osjetljiviji na padove nego bilokoj symbian, nebi reko za ovu nokiju ili bilokoju da je toliko osjetljiva da bi to bio problem
lijepo izgleda..
ne svidja mi se to sto mobiteli sve vise lice na laptope.
poslovni ljudi imaju laptop i tocka, a zar i mobitel onda mora biti ogroman?
po meni ne.. on treba imati ono sto nema na laptopu i ono sto ti moze trenutno zatrebati. I da, kamera 5mp je stvarno previse. Realno gledajuci dosta je za mobitel 2mp s autofokusom.
Lijepo je to gledati da se razvija tehnika, ali po meni ipak mob ne bi trebao biti cigla za koju mi treba oruzani list. Postoji puno sitnica u kojima bi se nokia mogla popraviti, a ne furati uredjaje po 1000E koji ionako vecinom kupuju ljudi kojima je bitno da se vidi kako oni to imaju premda nemaju pojma sto ce im sve te stvari na mobu.
sve u svemu
jel ima ovaj ugradjenu mikrovalnu? da si mozes pogrijati sendvic![]()
@sodom
Dobro ali zar ti je toliko neophodno bitan taj blic.
Evo meni na N73 ovaj blic je super (imao sam na D600 i ovaj na N73 je najmanje 2x jači i bolji) naravno da bi xenon bio prirodniji i bolji ali ipak nemožeš sve imat![]()
Mislim, ako natrpaju sve te kerefeke u uređaj, onda dovraga, mogu staviti i pravu bljeskalicu... Pogotovo obzirom da će cijena biti iznad svake granice normale...Izvorno postao Symbian FAN
evo friški je odgovorio,..ako drže ovako visoku cjenu neka ju pokušaju opravdat u svim segmentima a ne da neki jeftiniji SE ima kameru na kojoj slike ispadaju bolje,jedino u čemu vidim da se trude je utrka u megapikselima a konačan rezultat ostaje kakav je.
ful mi se svidja
Istina, no MDA je ipak pravi PPC, a ne mobitel koji bi stvarno svugdje trebao ici samnom.Izvorno postao sodom
Stvarno izgleda krhko i ranjivo, kladim se da bi ga jedan manji pad dokrajcio.
www.gadgethive.com
Deč, a da se vratimo na temu, tj na N83...![]()
Ovaj N83 mi se čini dosta i čvrst... Čini mi se da bi mogo imati i dobar slide mehanizanm...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
upravo je to mda,zamiljen je i služi kao telefon.želim reč da su mnogo osjetljiviji a svakodnevno su po đepovima,i u usporedbi sa time ova je nokia titan.Izvorno postao rospaya
Radi se o onome o čemu sam pisao u pjesmici. Ako neki jebeni uređaj košta 6000-7000 kuna, onda očekujem da bude potpun, ma šta to značilo. Ako se oni furaju na "multimedia computer", n+1 megapixela, optički zumovi (N93), pizde materine, onda bi čovjek očekaivao da barem stave normalan blic. Svako, al doslovno svakom Nokijinom mobitelu u zadnjih 4-5 godina nešto fali, odnodno barem u onom segmentu u koji svrstavaju pojedine uređaje.
Moram malko otić u OFF, sori Sodome, da bi se dobila poptuna slika, a ionako ste več "zatrovali" temu sam MDA![]()
![]()
- Npr. kad sam kupio 7650, sve je bilo OK ali su stavili bluetooth modul koji podržava samo data-transfer, ne i voice. Kad sam vidio specifikacije, mislio sam super, a kad sam pokušao spojit BT slušku, dobio sam kitu i morao prekopati pola interneta da shvatim da ne podržava voice.
- Kad je izašla 9210, ekran u boji, ali nemaq GPRS-a, tek kad su nakon nekog vremena dodali "i" onda je stigao GPRS, a svi ovi što su pljunuli novce za 9210 su ostali posrani
Da ne idem dalje u OFF i ne nabrajam sve manjkave modele, jedino moram odat priznanje Nokiji za N73, koja je je stvarno iznimka u ovom pravilu, čestitam vlasnicima, ali moje potrebe su trenutno nadišle taj uređaj, pa mi je žao što ga ne kupujem.
-> ON Topic
I meni se ovaj N83 sviđa, prebolio bih LED fleš i štošta još, ali kad izađe na proljeće koštaće soma eura, a do proljeća ko živ ko mrtav. Ja sad kupujem titana, pa kud puko da puklo.
Malo se čudno osjećam pto nakon skoro 8 godina otkazujem vjernost Nokiji (osim kratko Ericssona T28), ali šta ćeš c'est la vie, sami su si krivi. Ovo je mali korak za čovječanstvo ali velik za mene![]()
Bookmarks