mislim da je to E1075 ovaj je vjerojatno vodafone zato je u vipu v1075
mob je stvarno ok, drzao sam ga u ruci super tipkovnicu ima, samo ima zeznut soft koliko sam citao recenziju na gsm areni
mislim da je to E1075 ovaj je vjerojatno vodafone zato je u vipu v1075
mob je stvarno ok, drzao sam ga u ruci super tipkovnicu ima, samo ima zeznut soft koliko sam citao recenziju na gsm areni
ja ga kupio,mob je fenomenalan...tipkovnica cool...softver nije zeznut malo se razlikuje od onog na npr. V360v motoroli,tj. bolji je,noviji...ne bi vam smetao vodafone jer samo promijenite temu i vodafone pa-pa...samo na mobu ima znakić vodafone...kamera odlična jedino po noći nije nešta ali nema veze...ima videopoziv,bluetooth,mp3 se može stavit za zvono.e a ekran je perfektna,ko samsungov...živopisne boje,kristalno jasan ma predivan je....sve u svemu jedan od najboljih motorolinih mobova iako je ovo vodafone verzija motorole E1070![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bez uvrede, ali kao da si presao s nokie 3310 na tu motorolu...
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
pa mislim baš mi se sviđa pa zato...pa ovaj je mob jedan od onih najuspjelijih motorolinih mobova,pročita na gsm arena...ne bi niko pogriješio da ga kupi...a šta vi mislite jel je bolji moto v1075 ili samsung d820???
![]()
Čini mi se dobar mob,ali nekak mi ima malo memorije,jel zna netko jel ima memory card za taj mob?![]()
Zadnji uredio D-I-A-Matt : 11-05-2007 u 21:15
Bookmarks