= Citat = Izvorno postao Ico86
ko što ledeni reče, mp3 player ima prednost...
Ipak, mp3 playeri su napravljani prvenstveno za slušanje muzike (mp3ca), a mobiteli su mobiteli sa dodatkom mp3 player-a... Jer sve u mobitelu je namjenjeno prvenstveno mobitelu (za razgovaranje, slanje SMS-a), a tek onda za slušanje mp3ca, gledanje slika, slikanje... i to će uvijek biti razlika...
Još jedan razlog zašto mislim da mp3 ima prednost u kvaliteti zvuka nad mobitelom, je taj što svi mp3 palyeri imaju direktan 3.5mm izlaz za slušalice dok kod još uvijek velike većine mobitela izlaz za 3.5mm slušalice ide preko nekog pop-porta ili nečeg slično (recimo W800 / W810, i slični), a nemaju direktno izlaz 3.5mm (jedini poznati mob mi je N91)... Mislim da upravo zbog tog što slušalice idu preko nekog porta, je i zvuk malo lošiji...

@konan: prije bi rekao da njegov frend ne trabunja gluposti... nemoj se naljutiti, ali mislim da je tvoja izjava profulana...
Mislim da pretjerujete s tim filozofijama o odvojenim uređajima. To da mp3 playeri imaju bolji zvuk nego mobiteli sa mp3 playerom je gluparija prvenstveno stoga što zvuk u slušalicama nikad neće biti na audiofilskom nivou(za to su potebni kvalitetni zvučnici).Znaci da ovdje pricamo o tome što je manje sranje(mp3 vs mobitel), a tu je negdje izjednaceno.Sve je to digitalni zvuk sa utjecajem ekvilajzera, i zbog toga vam se možda cini da je zvuk na mp3-u bolji jer svi podese playere na maksimalni bas i visoke tonove pa zvuk izgleda prividno bolji. Mislim da najveci utjecaj ovdje ima kvaliteta slušalica.Prosjecni mobitel sa dobrim slušalicama će imati bolji zvuk od najboljeg mp3 playera sa lošim slušalicama.